NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ανοιχτές οι αιτήσεις για το νέο κύκλο Incubation του Orange Grove

Ανοιχτές οι αιτήσεις για το νέο κύκλο Incubation του Orange Grove

Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 θα παραμείνει ανοιχτή η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Incubation πρόγραμμα 2022-23 του Orange Grove, μιας πρωτοβουλίας της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, προσκαλώντας άτομα ή ομάδες που έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα, νεοσύστατες επιχειρήσεις ή/και υφιστάμενες καινοτόμες ΜμΕ να γίνουν μέρος ενός δυναμικού οικοσυστήματος καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα επώασης του Orange Grove απευθύνεται σε όσους θέλουν να μετατρέψουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε μια νεοφυή επιχείρηση ή σε καινοτόμες ΜμΕ που επιθυμούν να αναπτυχθούν περαιτέρω. Οι νέοι επιχειρηματίες που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα μέσα από το διαδικτυακό, εντατικό πρόγραμμα αποκτούν πρακτικές γνώσεις, εργαλεία και μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης χάρη στη στοχευμένη καθοδήγηση και συμβουλευτική που παρέχει το διεθνές δίκτυο αναγνωρισμένων εκπαιδευτών, μεντόρων και ειδικών του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας, στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων επιτυχημένοι startup founders, στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών, επενδυτές και ένα ευρύ οικοσύστημα από alumni startups. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν και από σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρουν οι partners του Orange Grove.

Το πρόγραμμα Incubation του Orange Grove θα ξεκινήσει το Νοέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2023. Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά εργαστήρια για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών δεξιοτήτων, προσαρμοσμένα workshops για την ανάπτυξη εξειδικευμένων δεξιοτήτων, σύμφωνα με τις ανάγκες των startups, 1:1 sessions με μέντορες, coaches και ειδικούς, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από meet-ups, ad-hoc συναντήσεις και στοχευμένες δράσεις.

To πρόγραμμα επιχειρηματικής κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Orange Grove, προσφέροντας την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό να λάβουν μέρος.

Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε το www.orangegrove.eu/apply/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr