NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Από star των πωλήσεων, ανώτερο εμπορικό στέλεχος

Από star των πωλήσεων, ανώτερο εμπορικό στέλεχος

Το Hellenic American College προετοιμάζει τη νέα γενιά πωλητών για ηγετικές θέσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο μέσω του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Πωλήσεων, του πρώτου μεταπτυχιακού προγράμματος σε πωλήσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019.

Ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονται –και διοικούνται– οι πωλήσεις έχει αλλάξει δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες, κυρίως εξαιτίας της επίδρασης της παγκοσμιοποίησης, της τεχνολογικής προόδου και της πανδημίας των δύο τελευταίων ετών. Οι αλλαγές αυτές απαιτούν από τους υπεύθυνους διοίκησης πωλήσεων να διαθέτουν ένα πολύ ευρύτερο σύνολο δεξιοτήτων.

Πως επιτυγχάνεται αυτό; Μέσω της διαρκούς εξέλιξης των ικανοτήτων και επιμόρφωσης των επαγγελματιών των πωλήσεων. Άλλωστε οι άνθρωποι είναι η δύναμη μιας εταιρείας που κανείς δεν μπορεί να αντιγράψει.

Κατά την παρακολούθηση του προγράμματος θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να εφαρμόζετε αποτελεσματικά σχέδια πωλήσεων για τοπικές και διεθνείς αγορές, βάσει πραγματικών δεδομένων. Θα μάθετε επίσης πώς να θέτετε στόχους για την ομάδα των πωλητών σας και πώς να αξιολογείτε την πρόοδό τους, ώστε να διασφαλίζεται η επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει. Ταυτόχρονα θα αποκτήσετε βαθύτερη κατανόηση άλλων επιχειρησιακών διεργασιών, όπως το μάρκετινγκ, η χρηματοδότηση και η διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας, οι οποίες έχουν άμεση επίδραση στις πωλήσεις. Παράλληλα, το πρόγραμμα καλλιεργεί και ενισχύει θεμελιώδεις δεξιότητες της διοίκησης επιχειρήσεων, όπως η ηγεσία, η καινοτομία, η εστίαση στον πελάτη και η οικοδόμηση σχέσεων.

Ενεργοί φορείς του κλάδου έχουν θέσει επισήμως το M.S. στη Διοίκηση Πωλήσεων υπό την αιγίδα τους, όπως το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ), η συμβουλευτική εταιρεία Excellence & Lean και τα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Αν επιθυμείτε να διευρύνετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας στις πωλήσεις σε κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καλέστε σήμερα στο Hellenic American College (2103680950) και μάθετε περισσότερα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr