NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Οι εταιρικές εκδηλώσεις περνούν για πάντα στο virtual & hybrid περιβάλλον

Οι εταιρικές εκδηλώσεις περνούν για πάντα στο virtual & hybrid περιβάλλον

Η πανδημία άλλαξε και επαναπροσδιόρισε μια σειρά καταστάσεων και διαδικασιών, ακόμη και για την επιχειρηματικότητα. Κάπως έτσι, ένας από τους τομείς που δέχθηκαν πλήγμα ήταν και εκείνος των εταιρικών εκδηλώσεων, καθώς απαιτούσαν τη φυσική παρουσία κοινού. Η τεχνολογία -όπως και σε άλλα θέματα- ήρθε να δώσει λύσεις, που παρέμειναν και μετά την επιστροφή στην «κανονικότητα».

Ο λόγος για τις virtual και hybrid εκδηλώσεις. Εκείνα, δηλαδή, τα events που είτε -στη πρώτη περίπτωση- πραγματοποιούνται ψηφιακά και χωρίς την παρουσία κοινού, είτε -στη δεύτερη- εκμεταλλεύονται έναν συνδυασμό φυσικής και virtual παρουσίας, τόσο των διοργανωτών όσο και του κοινού. Διαδικασίες που έκαναν την εμφάνιση τους κυρίως μέσα στην πανδημική «καταιγίδα» και στον ψηφιακό μετασχηματισμό που ακολούθησε και που έχουν βρει τεράστια απήχηση και χρησιμότητα στις μέρες μας - στην εποχή που εντοπίζεται μια επιστροφή στο φυσιολογικό.

Εντούτοις, η πραγματοποίηση τέτοιου τύπου εκδηλώσεων απαιτεί γνώση, εξειδίκευση, επένδυση, όλο το απαιτούμενο υλικό, λογισμικό και ανθρώπινο δυναμικό. Και παρά την «επιτάχυνση» που -σχεδόν αναγκαστικά- έφερε το digital transformation, αποδείχθηκε πως δεν ήταν όλοι έτοιμοι για να «τικάρουν» τα κουτάκια των απαιτήσεων και των προϋποθέσεων. Η Artecniko είχε εντοπίσει αυτό το κενό ακόμη και πριν την εμφάνιση της πανδημίας και ήταν προετοιμασμένη να περάσει στο virtual και το hybrid περιβάλλον, καλύπτοντας το προαναφερθέν ζήτημα με τον καλύτερο και αρτιότερο τεχνικά τρόπο.

Artecniko-Productions-mix3.jpg?mtime=20220908223216#asset:370475

Η συγκεκριμένη εταιρεία, βασισμένη στην εξειδίκευση της γύρω από την παραγωγή τέτοιων εκδηλώσεων, συνεχίζει το επενδυτικό της πλάνο ακόμη και σήμερα, σε ένα χρονικό σημείο που οι περισσότερες επιχειρήσεις προσπαθούν να μειώσουν το μέγεθος τους για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Η Artecniko ανέπτυξε ένα στούντιο 950 τ.μ. -ίσως το μεγαλύτερο στα νότια προάστια- το οποίο προσφέρει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει virtual και hybrid γεγονότα, με ασφάλεια και με τη δυνατότητα να παραδώσει αυτό που υπόσχεται - και που αναμένει ο πελάτης.

Η Artecniko αποτελεί ένα Production Agency που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται, από τη μέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από σχεδόν 15 χρόνια. Και αυτό γιατί, πέρα από την επένδυση για την ανάπτυξη των φυσικών χώρων του δικού της στούντιο, επενδύει σε τεχνολογικό εξοπλισμό, σε νέες digital εφαρμογές, αλλά και σε έμψυχο δυναμικό - κάτι που, όπως είναι αναμενόμενο, αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Παράλληλα, δεν αντιμετωπίζει κανένα project ως πολύ μικρό ή πάρα πολύ μεγάλο, αφού είναι έτοιμη να προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη.

Οι εγκαταστάσεις της καθιστούν δυνατή την υλοποίηση όλων των υπηρεσιών της in-house, από μια εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, ενώ η πολυετής συνεργασία της με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες streaming providers παγκοσμίως και ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει, εξασφαλίζει αδιάλειπτη και ποιοτική αναμετάδοση περιεχομένου, σε οποιοδήποτε σημείο της γης. Προσφέρει, άλλωστε, ασφαλή και αδιάλειπτη αναμετάδοση μέσω ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας CDN και χρησιμοποιεί τρία μισθωμένα δορυφορικά συστήματα για διασφάλιση σύνδεσης στο Internet.

Για την Artecniko Productions, το μέλλον των εταιρικών εκδηλώσεων είναι virtual. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Artecniko-Productions-mix4.jpg?mtime=20220908223328#asset:370476

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr