NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Η Samsung απέσπασε 42 βραβεία στα IDEA 2022

Η Samsung απέσπασε 42 βραβεία στα IDEA 2022

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη νίκη 42 βραβείων στα International Design Excellence Awards 2022 (IDEA 2022), μεταξύ των οποίων δύο Χρυσών, πέντε Ασημένιων, ενός Χάλκινου και 34 ως φιναλίστ. Τα διαδραστικά, κατασκευασμένα για συγκεκριμένες αγορές και προηγμένα σχέδια της Samsung αναγνωρίστηκαν ως προοδευτικά και διαφορετικά.

«Είναι σημαντική η παροχή μιας βελτιστοποιημένης εμπειρίας για τις μεταβαλλόμενες αξίες και τρόπο ζωής των καταναλωτών», δήλωσε ο Jinsoo Kim, Πρόεδρος και Επικεφαλής στο Corporate Design Center της Samsung Electronics, «Προσπαθούμε διαρκώς να παρέχουμε στους πελάτες μας βιώσιμες εμπειρίες με δημιουργικές καινοτομίες».

Η Bespoke κέρδισε δύο χρυσά βραβεία για τα προσαρμόσιμα σχέδια και τις εμπειρίες χρήστη που ταιριάζουν σε διαφορετικά lifestyles

H σειρά Bespoke US Kitchen ήταν μία από τις δύο κατηγορίες προϊόντων που απέσπασε χρυσό βραβείο.

Η σχεδίαση του 4θυρου ψυγείου γαλλικής πόρτας προσφέρει μέγιστη άνεση στους καταναλωτές, καθώς συνοδεύεται από πάνελ θυρών, που οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής τους αλλά και να τα αντικαταστήσουν όποτε επιθυμούν. Το Beverage Center ενσωματωμένο στο εσωτερικό του ψυγείου για την αποφυγή μολύνσεων, αποθηκεύει καθαρό νερό και η λειτουργία Dual Auto Ice Maker δημιουργεί γρήγορα κύβους πάγου, αλλά και μικρότερα παγάκια.

Το Bespoke Jet, η ασύρματη κάθετη ηλεκτρική σκούπα με το all-in-one Clean Station, απέσπασε, επίσης, το Χρυσό βραβείο για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του. Η ηλεκτρική σκούπα της σειράς Bespoke προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που καλύπτει όλη τη διαδικασία χρήσης, από τον καθαρισμό και την απόρριψη μέχρι την αποθήκευση. Μετά την τοποθέτηση της ηλεκτρικής σκούπας στο Clean Station, οι χρήστες μπορούν να αδειάσουν τον κάδο σκόνης με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, διατηρώντας τον χώρο του σπιτιού και τον αέρα φρέσκο και καθαρό από τη σκόνη.

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων Samsung απέσπασε πέντε ασημένια βραβεία και ένα χάλκινο για τον προηγμένο σχεδιασμό τους

Το Samsung Galaxy Tab S8, το οποίο κατέκτησε ένα από τα ασημένια βραβεία σχεδιασμού, ξεχώρισε για το λεπτότερο, ελαφρύτερο, αλλά πιο δυνατό σώμα του σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη οθόνη AMOLED 14,6 ιντσών. Η διευρυμένη οθόνη προστατεύεται από το πλαίσιο αλουμινίου Armor, επιτρέποντας στη συσκευή να είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ενώ παραμένει σταθερή, χωρίς να λυγίζει. Το tablet διαθέτει, επίσης, μια ειδική βάση φόρτισης S Pen στο πίσω μέρος της συσκευής που ενσωματώνεται άψογα με το περίβλημα της κάμερας.

Ασημένιο βραβείο έλαβε επίσης το Galaxy Upcycling at Home, ένα πρόγραμμα που δίνει νέα ζωή σε παλαιότερα smartphone Samsung Galaxy, μετατρέποντάς τα σε συσκευές IoT με μια απλή ενημέρωση λογισμικού. Μέσω της εφαρμογής SmartThings, οι χρήστες μπορούν να επαναχρησιμοποιήσουν τα αχρησιμοποίητα smartphone σε βολικές έξυπνες οικιακές συσκευές, όπως ένα monitor παρακολούθησης για το παιδί ή το κατοικίδιο.

Ακόμη, ασημένια βραβεία απέσπασαν:

  • Το Samsung India Keyboard, το οποίο παρέχει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία πληκτρολογίου smartphone που υποστηρίζει ταχύτερη και ευκολότερη πληκτρολόγηση σε 29 ινδικές γλώσσες
  • Ο αισθητήρας μαγειρέματος που βοηθά το χρήστη να δημιουργήσει το αγαπημένο του φαγητό πολύ πιο εύκολα συνδέοντας την επαγωγική εστία Samsung στο SmartThings Kitchen Service
  • Το Samsung Air Hood, ένα πρωτότυπο προϊόν που συνδυάζει τις λειτουργίες του απορροφητήρα, του κλιματιστικού και του καθαριστή αέρα για να συμβάλει στη βελτίωση του περιβάλλοντος μαγειρέματος στις κουζίνες της Νοτιοδυτικής Ασίας.

Το Bronze βραβείο απονεμήθηκε στη θήκη Samsung Galaxy Z Flip3, η οποία παρέχει μια ποικιλία επιλογών για την καλύτερη προσαρμογή του smartphone στις ανάγκες του χρήστη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr