NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Επίδειξη μόδας στην πρεσβεία της Πορτογαλίας από το AthensFashionClub

Επίδειξη μόδας στην πρεσβεία της Πορτογαλίας από το AthensFashionClub

Η Πρεσβεία της Πορτογαλίας στην Ελλάδα, ο Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου και Επενδύσεων, aicep Portugal Global, και η σχολή μόδας AthensFashionClub διοργανώνουν επίδειξη ενδυμάτων βιώσιμης μόδας με υφάσματα Πορτογαλικών εργοστασίων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Portuguese Sustainable Fashion by Greek Emerging Designers».

Η επίδειξη μόδας και η παρουσίαση υφασμάτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18:30, στην Πρεσβευτική κατοικία, οδός Βασιλέως Γεωργίου Β, αριθμός 4 - 2ος όροφος, 10674 Αθήνα.

Δώδεκα Πορτογαλικά εργοστάσια υφασμάτων πρόσφεραν στη σχολή μόδας AthensFashionClub, σε συνεργασία με τον Πορτογαλικό Σύνδεσμο Μόδας Associação Selectiva Moda, ανακυκλώσιμα και βιώσιμα υφάσματα, όπως υφάσματα από φελλό, οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα, τσουκνίδα, φύκια, bamboo, modal, Eco vero.

Σπουδαστές της σχολής ετοίμασαν, αποκλειστικά με βάση τα υφάσματα αυτά, ενδύματα τα οποία ήδη παρουσιάστηκαν στη Διεθνή έκθεση Μόδας MODTISSIMO (Πόρτο, 6-7.09.22) και στην Athens Fashion Trade Show (15-18.09.22).

Μετά την επίδειξη μόδας στην κατοικία της Πρέσβη της Πορτογαλίας, κυρίας Helena Paiva, η βιώσιμη Συλλογή θα παρουσιαστεί και στην Athens Xclusive Designers Week.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr