NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Β. Ζεϊμπέκης / EEL: Τα logistics εν όψει μεγάλων συμφωνιών στην Ελλάδα

Β. Ζεϊμπέκης / EEL: Τα logistics εν όψει μεγάλων συμφωνιών στην Ελλάδα

Τις εργασίες του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, χορηγός του οποίου είναι το epixeiro.gr, άνοιξε χτες το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων-ΛΑΕΔ ο Δρ. Βασίλειος Ζεϊμπέκης, Πρόεδρος ΔΣ Ελληνική Εταιρεία Logistics (ΕΕL).

Σε ένα κόσμο που αλλάζει και που η εφοδιαστική αλυσίδα έχει πρωτεύοντα ρόλο ο πρόεδρος της EEL τόνισε πως είναι σίγουρο ότι οι μέρες που διανύουμε και οι καταστάσεις που καλούμεθα καθημερινά να αντιμετωπίσουμε αποτελούν ιδιαίτερη πρόκληση για όλους μας, προσθέτοντας πως οι πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την οικονομική κρίση, την πανδημία, αλλά και τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας έχουν επηρεάσει κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα και μας αναγκάζουν να επαναπροσδιορίζουμε με δυναμικό τρόπο τη στρατηγική, τις πρακτικές και τις διαδικασίες, ώστε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αναφερόμενος στην ΕEL υπογράμμισε πως μέσα σε αυτό το ιδιαίτερο και απαιτητικό οικοσύστημα η Ελληνική Εταιρεία Logistics συνεχίζει πιστά να προάγει την επιστήμη των Logistics, να παράγει γνώση μέσω των πανελλήνιων ερευνών που εκπονεί, να χαρτογραφεί νέες βέλτιστες πρακτικές στη διοίκηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και να ενημερώνει τα μέλη της για όλες τις εξελίξεις στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, διευκρινίζοντας ότι τα logistics και γενικότερα η διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού βρίσκονται στο προσκήνιο των μεγάλων συμφωνιών και επενδύσεων αναφορικά με τις υποδομές της χώρας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του υπογράμμισε πως η Ελλάδα αξίζει να κατέχει ηγετική θέση στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ότι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από την παρούσα παγκοσμιοποιημένη κρίση δεν πρέπει να παραμείνουν ανεκμετάλλευτες, στο πλαίσιο αυτό η EEL διοργανώνει το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

To 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με θέμα «Leading Supply Chains in a Disruptive World» με εμπορικούς χορηγούς μεγάλες εταιρείες του κλάδου, όπως η ΔΕΠΑ, ο Ορφέας Βεϊνόγλου, Dromeus Capital Group, Sarmed, TUV, Goldair Cargo, Toyota, PTL, Optilog κ.α. διεξάγεται στο Ευγενίδιον Ίδρυμα στο Φάληρο.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr