NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συμφωνία της Convert Group με τη βουλγαρική αλυσίδα φαρμακείων Framar

Συμφωνία της Convert Group με τη βουλγαρική αλυσίδα  φαρμακείων Framar
23_09_2022 | 12:05 26_09_2022 | 15:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Υγεία

Σε συνεργασία με τη βουλγαρική αλυσίδα φαρμακείων, Framar, που ανήκει στην ομώνυμη Φαρμακευτική Αλυσίδα και που έχει φαρμακεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Βουλγαρίας, καθώς και το δημοφιλές online φαρμακείο apteka.framar.bg, προχωρά η Convert Group.

Η Convert Group έχει μετρήσει πολλές ιστορίες επιτυχίας σε 16 χώρες με την Βουλγαρική Framar να αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη, σχηματίζοντας μια από τις πιο σημαντικές συνεργασίες στη χώρα. Παρ’όλο που στη Βουλγαρία η δημιουργία εσόδων από την κοινή χρήση δεδομένων δεν συνηθίζεται, οι δύο εταιρείες έχουν επενδύσει σε αυτό το κοινό μονοπάτι, συνειδητοποιώντας τη σημασία της επιχειρηματικής δραστηριότητας με βάση τα δεδομένα, που είναι το κλειδί για την αμοιβαία ανάπτυξη και επιτυχία.

Η Framar προσκαλεί ανοιχτά τους συνεργάτες της σε ένα σχήμα συνεργασίας, μέσω της πλατφόρμας SaaS της Convert Group που παρέχει ένα εξαιρετικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα διαμοιρασμού δεδομένων. Αυτό το πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων συγκεντρώνει και αναλύει δεδομένα συναλλαγών αγοραστών, καλαθιού, πωλήσεων, μάρκετινγκ, με σκοπό τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση του κοινού επιχειρηματικού σχεδιασμού, μεταξύ λιανοπωλητών, όπως η Framar, και των προμηθευτών της (brand partners).

Αυτή η πρωτοποριακή πλατφόρμα έχει πολλαπλά οφέλη, κάποια εκ των οποίων είναι:

  • Ενημερώνει τους προμηθευτές που βρίσκονται στην αγορά παρέχοντας ουσιαστικές πληροφορίες
  • Αποκρυπτογραφεί τη συμπεριφορά των αγοραστών και την πορεία μέχρι την τελική πώληση
  • Επιτρέπει την παρακολούθηση και τη μέτρηση της απόδοσης των προωθητικών ενεργειών σε πραγματικό χρόνο
  • Δίνει τη δύναμη της γνώσης και της καλύτερης λήψης αποφάσεων
  • Επιτρέπει τη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη πωλήσεων

«Στην Convert Group βρήκαμε τον συνεργάτη που πάντα αναζητούσαμε. Ένας συνεργάτης που μας έδωσε το εισιτήριο για ένα συναρπαστικό ταξίδι διαμοιρασμού δεδομένων και για μια καλύτερη συνεργασία με τους συνεργάτες μας. Παρέχοντας την καινοτόμο τεχνολογία τους και την έμπειρη ομάδα τους, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μαζί ένα βιώσιμο πρόγραμμα ανταλλαγής δεδομένων, χωρίς προσπάθεια και σε κλίμακα για όλα τα φαρμακεία της Framar.» δήλωσε ο Ivaylo Tonchev, Marketing Director της Framar.

«Η Convert Group είναι περήφανη που συνεργάζεται με την Framar, και φιλοδοξεί να φέρουν την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται οι Έμποροι και οι Προμηθευτές τους βασιζόμενοι σε δεδομένα, προσβλέποντας σε μία εποικοδομητική συνεργασία και στην αντιμετώπιση των μελλοντικών επιχειρηματικών προκλήσεων», δήλωσε ο Παναγιώτης Γκεζερλής, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Convert Group. «Το όραμα, η φαρμακευτική τεχνογνωσία και η καινοτόμος σκέψη της Framar, την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για την Convert Group.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr