NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Εκδήλωση ΒΕΠ για την έξυπνη μεταποίηση στις 28 Σεπτεμβρίου

Εκδήλωση ΒΕΠ για την έξυπνη μεταποίηση στις 28 Σεπτεμβρίου

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση για ενημέρωση των μελών του και του επιχειρηματικού κόσμου σχετικά με τη δράση «Έξυπνη Μεταποίηση», που υλοποιούν η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Η δράση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση-Next Generation EU και υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28/09/2022 και ώρα 18.00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ» του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά , Καραΐσκου 111, Πειραιάς, 3ος όροφος.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι η Γ.Γ. Βιομηχανίας κα. Θωμαΐς Ευτυχίδου, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κος Κωνσταντίνος Κόλλιας και η κα. Κατερίνα Οικονόμου, συντονίστρια Task Force έργων RRF Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη δομή του προγράμματος χρηματοδότησης, καθώς και «τεχνικά» θέματα που αφορούν στη σχετική πρόσκληση υποβολής προτάσεων.

Το πρόγραμμα «Έξυπνη Μεταποίηση» απευθύνεται σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και σκοπό έχει την ενίσχυση της τεχνολογικής τους υποδομής και την αναβάθμιση του κατασκευαστικού τους εξοπλισμού με χρήση έξυπνων τεχνολογιών αιχμής, με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, καθώς και την εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού στις ανωτέρω υποδομές. Χρηματοδοτούνται επενδυτικά σχέδια που αφορούν σε τεχνολογίες του ευρύτερου πεδίου του λεγομένου Industry 4.0 και συνεισφέρουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον αυτοματισμό των γραμμών παραγωγής, την άμεση επικοινωνία μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν ενσύρματα και ασύρματα κανάλια επικοινωνίας, καθώς και την παραγωγή πρωτότυπων και εξατομικευμένων προϊόντων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr