NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Aratos Maritime φτιάχνει μία εφαρμογή νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών «d Sample»

H Aratos Maritime φτιάχνει μία εφαρμογή νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών «d Sample»

Η Aratos Maritime ταράζει τα νερά στο χώρο της Ναυτιλίας με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών με το πρωτοποριακό για τα παγκόσμια δεδομένα προϊόν «d Sample» που εισάγει.

Υπό την καθοδήγηση του στρατηγικού της συμβούλου δρ. Νίκου Μπογονικολού ανοίγει το δρόμο προς τη ψηφιοποίησή της, εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής, όπως αυτή του Blockchain.

Το προϊόν «d Sample» έχει κατοχυρωθεί ως πατέντα στις ΗΠΑ και υποστηρίζει την εμπορική ναυτιλία στην εκπλήρωση των απαιτήσεων που απορρέουν από τη συνθήκη της MARPOL VI, αναφορικά με τα δείγματα καυσίμων που λαμβάνονται στα εμπορικά πλοία, την ασφαλή φύλαξη και διαχείριση αυτών και την εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Με το «d Sample» εξασφαλίζεται πλήρης διαφάνεια από το πλοίο την εταιρεία και όλους τους εμπλεκόμενους σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την παραλαβή των δειγμάτων καυσίμων και τη ψηφιακή τυποποίησή τους, την ασφαλή παράδοση των χημικών αναλύσεων από τα εξουσιοδοτημένα εργαστήρια, έως και την περιβαλλοντική διαχείριση των δειγμάτων και την απόρριψη τους προς όφελος των εμπλεκόμενων.

Η τεχνολογία Blocκchain με τη συνδυαστική χρήση των smart tags και μιας πλατφόρμας σε πεδίο της επεξεργασίας δεδομένων (DataAnalytics) καθιστούν το «d Sample» εύκολο στη χρήση και κυρίως, το μέσο για την αξιοποίηση σημαντικών συμπερασμάτων, τόσο από πλευράς κόστους, όσο και χρόνου, με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση διαδικασιών.

Η χρήση του «d Sample» με την τεχνολογία blockchain και την κατάλληλη διαμόρφωση εξοπλισμού, έχει εφαρμογή και σε άλλους τομείς τόσο της ναυτιλίας, όπως δραστηριότητες λιμένων, φύλαξης κρίσιμων και επικινδύνων φορτίων, ασφάλισης εμπορευμ/τίων κλπ, όσο και στους τομείς άμυνας, μεταφορών και ασφάλειας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr