NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Tennis Europe Junior Tour στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Tennis Europe Junior Tour στην Αθήνα
26_09_2022 | 13:28 26_09_2022 | 15:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Παιδεία - Νεολαία

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το τουρνουά Tennis Europe Junior Tour για συμμετέχοντες κάτω των 14 ετών, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Οίκου Greece Sotheby’s International Realty και φιλοξενήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.

Το τουρνουά διεξήχθη στο πλαίσιο του Tennis Europe Junior Tour. Καταξιωμένοι αθλητές με σημαντικές διακρίσεις στον χώρο, έχουν αναδειχθεί ως νικητές του τουρνουά Tennis Europe στα πρώτα τους βήματα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Steffi Graf, Novak Djokovic, Rafael Nadal και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στο Tennis Europe Junior Tour Athens by Greece Sotheby’s International Realty αγωνίστηκαν παιδιά και έφηβοι από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, με την πειθαρχία και τον επαγγελματισμό τους οι τενίστες του αύριο τόνισαν τις σημαντικές αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού προς όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Από το ταλαντούχο roster νεαρών αθλητών που έλαβαν μέρος στο τουρνουά φέτος ξεχώρισαν η Δέσποινα Κοσκινά που επικράτησε της αντιπάλου της στον τελικό του μονού κοριτσιών και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στο διπλό στο πλευρό της συμπαίκτριάς της Αντωνίας Κούσιου, κατακτώντας τους δύο πρώτους τίτλους της σε διοργανώσεις Tennis Europe. Στα μονά των αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Μακρής από την Κύπρο, ενώ νικητές του διπλού βγήκαν το δίδυμο Dylan Bairo από τη Σλοβακία και Uros Zivkovic από τη Σερβία που επικράτησαν των φιναλίστ Δημήτρη Μελισσόγλου και Maksymilian Kwiatkowski από την Πολωνία.

O Γιάννης Χατζηπροδρόμου, Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, δήλωσε: «Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών, ο αρχαιότερος Όμιλος Αντισφαίρισης στην Ελλάδα, ανέλαβε με μεγάλη και ιδιαίτερη χαρά τη διοργάνωση, για πρώτη φορά, ενός τουρνουά της Tennis Europe για αθλητές και αθλήτριες μέχρι 14 ετών, πιστεύοντας ότι οι ηλικίες που συμμετέχουν σε τουρνουά αυτού του είδους, είναι οι πιο κρίσιμες, αλλά και ουσιαστικές για την περαιτέρω εξέλιξη των αθλητών. Με τη βοήθεια του χορηγού μας, Greece Sotheby’s International Realty, πετύχαμε τους στόχους μας, με αποτέλεσμα μια άψογη διοργάνωση που αναγνωρίστηκε από κάθε συμμετέχοντα. Σκοπός του Ομίλου μας είναι η ανάληψη της διοργάνωσης τόσο για το 2023, όσο και για τα επόμενα έτη. Ευχαριστούμε τον Οίκο Greece Sotheby’s International Realty για τη συμπαράσταση και συνολική θετική τοποθέτηση προς το άθλημα εν γένει και ευελπιστούμε στη συνεχή συνεργασία μας».

Ο Σάββας Σαββαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Greece Sotheby’s International Realty, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τους Greece Sotheby’s International Realty να στηρίζουν έμπρακτα τα αθλητικά events της Tennis Europe. Πρόκειται για μια διοργάνωση που αναδεικνύει πολλά υποσχόμενα ταλέντα και θέτει γερές βάσεις για την καριέρα των νεαρών αθλητών. Παράλληλα, η θερμή υποστήριξή του Οίκου για το Tennis Europe Junior Tour αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία μας για την προβολή του πολιτιστικού χαρακτήρα της Ελλάδας στο εξωτερικό, καθώς και τη μακρόχρονη παράδοση των Greece Sotheby’s International Realty στην παροχή high-end εμπειριών».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr