NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Κέντρο υπηρεσιών outsourcing η Ελλάδα. Sitel Greece - εγκαίνια και στόχοι 2023

Κέντρο υπηρεσιών outsourcing η Ελλάδα. Sitel Greece - εγκαίνια και στόχοι 2023

Η Sitel Greece πραγματοποίησε χτες τα εγκαίνια της στο Athenian Capitol του Θ. Χαραγκιώνη στην πλατεία Βικτωρίας, ένα χρόνο και τέσσερις σχεδόν μήνες από την έναρξη εργασιών της στην Ελλάδα.

Στα σχέδια της Sitel Greece -εταιρείας παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών outsourcing, που ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο Sitel Group- είναι ο διπλασιασμός ανθρωπίνου δυναμικού και η περαιτέρω ενδυνάμωση του πελατολογίου της, το οποίο περιλαμβάνει τη Miele για τις χώρες του Βορρά, τη Deutsche Telekom, τη fintech Klarna, την Iberia, Porsche, κ.ά.

Έχοντας επενδύσεις 6 εκατομμύρια ευρώ σε εγκαταστάσεις πολύ φιλικές για τους εργαζόμενους, που περιλαμβάνουν σύγχρονα, λιτά γραφεία, χώρο φύλαξης παιδιών, χώρο γυμναστηρίου, χώρο καλών τεχνών, η Sitel σήμερα απασχολεί 700 εργαζόμενους αγγλόφωνους, γαλλόφωνους, γερμανόφωνους, κ.τ.λ. με καθεστώς τηλεργασίας στην Ελλάδα, με τους 300 να εργάζονται στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εργαζόμενοι της Sitel διαθέτουν τέτοια κατάρτιση, ώστε να είναι σε θέση να επιλύσουν το πρόβλημα του πελάτη μίας εταιρείας σε χρόνο μόλις τριών λεπτών.

Η εταιρεία αναζητά γερμανόφωνους στην Ελλάδα με υψηλότατο μισθό

Ο Όμιλος Sitel παρέχει υπηρεσίες σε πάνω από 3.5 εκατομμύρια πελάτες κάθε μέρα και επιχειρεί σε 28 χώρες.

Στην Ελλάδα, με βάση την Αθήνα, λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2021, καθυστερώντας τα εγκαίνια λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Στόχος της εταιρείας, σύμφωνα με τον Business Unit Director της Sitel Greece, Γιώργο Καβακλιλή, είναι το 2023 να αυξήσει το δυναμικό της στην Ελλάδα σε 1.500 εργαζόμενους, αναζητώντας ήδη γερμανόφωνους και γαλλόφωνους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, η Sitel παρέχει συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη για να εξελίξουν την καριέρα τους οι εργαζόμενοι.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr