NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Στις 3 Νοεμβρίου το Dell Technologies Forum 2022 για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων​

​Στις 3 Νοεμβρίου το Dell Technologies Forum 2022 για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων​

Το Dell Technologies Forum, το μεγαλύτερο ετήσιο τεχνολογικό γεγονός της Dell Technologies για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, έρχεται στις 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Φέτος η εκδήλωση εστιάζει στις ανεξάντλητες δυνατότητες καινοτομίας με άξονα τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις, εκσυγχρονίζοντας υποδομές τεχνολογίας και αξιοποιώντας δυνατότητες και νέες τεχνολογίες σε έναν multi-cloud κόσμο, μπορούν να σχεδιάσουν το ψηφιακό τους μέλλον και να επιτύχουν. Η φετινή εκδήλωση φιλοξενείται στους προσφάτως ανανεωμένους χώρους του Ωδείου Αθηνών, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Μετά από δύο χρόνια online και υβριδικών εκδηλώσεων, η φετινή διοργάνωση επιστρέφει με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων. Θα είναι μια ημέρα ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και πολύτιμων πληροφοριών σχετικά με τις νέες εξελίξεις σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρουν η Dell Technologies και οι συνεργάτες της στους πελάτες στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Στο επίκεντρο της φετινής εκδήλωσης βρίσκονται οι ανεξάντλητες δυνατότητες για καινοτομία και οι μοναδικές ευκαιρίες που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία για τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά διάφορες πτυχές της τεχνολογικής καινοτομίας της Dell Technologies και των συνεργατών της:

  • Υποδομές ΙΤ: προϊόντα και λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να επεκταθούν διευρύνοντας τα data center τους, στο Edge και σε public cloud.
  • Αποδοτική Εργασία: υπολογιστές, περιφερειακά και συστήματα που επιτρέπουν την αποδοτική εργασία από παντού, προσαρμοσμένα στο προφίλ των σημερινών εργαζομένων βάσει των διακριτών τους ρόλων και των συγκεκριμένων αναγκών τους.
  • Δίκτυο Συνεργατών: καινοτομικές λύσεις των στρατηγικών εταίρων Intel, Microsoft (Platinum Sponsors) και VMware (Gold Sponsor) άλλα και των τοπικών μας χορηγών όπως: Enet Solutions - Logicom Solutions AEBE, Info Quest Technologies SMSA, Oktabit S.A. (Platinum Sponsors), Amplus S.A., Byte Computer S.A., Cosmos Business Systems S.A., Infinitum S.A., Performance Technologies S.A., Space Hellas S.A. (Gold sponsors), Active Computer Systems S.A., Kyndryl, Uni.systems Information Technology Systems SMSA (Silver sponsors).
  • Αποτελεσματική Ασφάλεια: πρωτοποριακές λύσεις και καινοτομίες που δημιουργούν το βέλτιστο πλέγμα ασφάλειας και ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο, με στόχο την βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και την διασφάλιση της επιχειρηματικής συνέχειας.
  • O κόσμος μας: δράσεις και πρωτοβουλίες για την αξιοποίηση της τεχνολογίας με στόχο την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, της κυκλικής οικονομίας, της αναβάθμισης της ποιότητας του φυσικού περιβάλλοντος και της δημιουργίας κοινοτήτων.

Ο κ. Aleksandar Preradovic, General Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα στην Dell Technologies, θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης στην οποία επίσης θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη της Dell Technologies, αλλά και διακεκριμένοι εκπρόσωποι του επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου, όπως οι:

  • Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Καθηγητής Επιστήμης Πληροφορικής, MIT
  • Δημήτριος Γκρίτζαλης, Καθηγητής Κυβερνοασφάλειας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Χρήστος Παπαδόπουλος, Head of Information and Telecommunications Technology Department, Port of Thessaloniki
  • Miroslaw Osiecki, Regional Account Manager, Central, and Eastern Europe, Intel Corporation
  • Sophie Ronnertz, SVP & GM CEE, Dell Technologies
  • Sasho Tasevski, CEE Presales Director, Dell Technologies

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται εγγραφή εδώ. Με την εγγραφή σας στο #DellTechForum 2022 μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας εξατομικευμένη ατζέντα, επιλέγοντας τις συνεδρίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr