NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

Στις 9/11 η παρουσίαση του βιβλίου «Business basics - Η μέθοδος του ναυαγού» στην Αθήνα

Στις 9/11 η παρουσίαση του βιβλίου «Business basics - Η μέθοδος του ναυαγού» στην Αθήνα
01_11_2022 | 12:47
epixeiro icon Ειδήσεις | Βιβλία, Events

Οι εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και τα Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Ξυπολιτόπουλου «Business basics - Η μέθοδος του ναυαγού» στην Αθήνα. Ένα βιβλίο το οποίο ανατρέπει την επιχειρηματική αφήγηση και βάζει σε τάξη το χάος της μικρής επιχείρησης. Ραντεβού την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 7μμ στο Public Συντάγματος.

Ο Άρης Ξυπολιτόπουλος ξεκίνησε το Business basics το 2016 ως ένα blog επιχειρηματικότητας προσπαθώντας να απλοποιήσει την επιχειρηματική αφήγηση για τις μικρές επιχειρήσεις.

Μέσα από τα φιλοξενούμενα άρθρα του στο epixeiro.gr συνέχισε να χαρτογραφεί την επιχειρηματική προσπάθεια αποδομώντας οτιδήποτε περιττό.

Τον Μάιο του ‘22 κυκλοφόρησε το «Business basics – Η μέθοδος του ναυαγού», ένα βιβλίο όπου η πορεία του επιχειρηματία παρομοιάζεται με έναν χάρτη που δείχνει τα χνάρια της απόδρασης από την ακινησία στην πράξη και από την επιβίωση στην επιτυχία. Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του το βιβλίο είχε γίνει ήδη Public best seller.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 7μμ στο Public Συντάγματος θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον συγγραφέα από κοντά και να μάθετε τα βήματα του «Ναυαγού» και τον Επιχειρηματικό Χάρτη© σε μια όμορφη κουβέντα η οποία θα πλαισιωθεί από δυο εξαιρετικούς επιχειρηματίες, την κα Μαρία Βυτινίδου του Athens Fashion Club και τον κο Λευτέρη Κοντό του In4capital.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr