NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Βιολογικό Χωριό γιορτάζει τα 14 χρόνια λειτουργείας του

Το Βιολογικό Χωριό γιορτάζει τα 14 χρόνια λειτουργείας του

 Το Βιολογικό Χωριό γιορτάζει τα 14 χρόνια λειτουργίας του και προσφέρει διπλούς πόντους.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν διπλούς πόντους από τις αγορές τους στην κάρτα πιστότητας Green Card στα 26 καταστήματα του δικτύου, από τις 7 έως και τις 19 Νοεμβρίου.

Το 1ο κατάστημα «Βιολογικό Χωριό» άνοιξε τις πόρτες του το 2008 στη Βούλα, συστήνοντας και διαθέτοντας στο ευρύ κοινό από την πρώτη στιγμή -μέχρι και σήμερα- αμέτρητες επιλογές σε πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη.

Πλέον, 14 χρόνια μετά, όλοι μπορούν να βρουν ανά πάσα στιγμή όσα χρειάζονται για έναν πιο υγιεινό και βιολογικό τρόπο ζωής. Από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα πρωινού, γαλακτοκομικά, vegan, gluten free, keto, detox, προϊόντα διεθνούς κουζίνας, μέχρι και είδη παντοπωλείου, snacks, παιδικά και βρεφικά είδη, συμπληρώματα διατροφής, κάβα, καλλυντικά και είδη οικιακής χρήσης φιλικά προς το περιβάλλον. Παράλληλα, στο κατάστημα λειτουργεί και κρεοπωλείο με φρέσκα βιολογικά κρέατα ελληνικής παραγωγής.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το Βιολογικό Χωριό όλα αυτά τα χρόνια παραμένει πιστό στο πλάνο ανάπτυξής του με συνεχείς επενδύσεις, δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο 26 καταστημάτων σε Αττική, Πάτρα και Λάρισα, ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop και τη δική του σειρά ιδιωτικής ετικέτας (private label) βιολογικών προϊόντων, τα «Green Village», η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στη διατροφή. Ταυτόχρονα, στην περιοχή του Ρέντη λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο Logistic Centre με νέα συστήματα και αυτοματισμούς που εκτείνεται σε 3.000 τ.μ.


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr