NEWSFLASH...
Εκ του Ασφαλούς
ανάγνωση

Προγνωστικά Lloyds: Η χώρα που θα σηκώσει το Κύπελλο FIFA World Cup 2022

Προγνωστικά Lloyds: Η χώρα που θα σηκώσει το Κύπελλο FIFA World Cup 2022

Μετά από δύο επιτυχείς προβλέψεις των Lloyds για τον νικητή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2014 και 2018, τα Lloyds και εφέτος, βάσει της συνολικής ασφαλισμένης αξίας των ομάδων και των παικτών τουρνουά, προβλέπουν ότι η Αγγλία θα σηκώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 στο Κατάρ.

Στα 22 δισεκατομμύρια στερλίνες η ασφαλισμένη αξία των παικτών

Η ασφαλισμένη αξία των παικτών στο τουρνουά ποδοσφαίρου υπολογίζεται στα 22 δισεκατομμύρια στερλίνες, αυξημένη κατά 9 δισεκατομμύρια σε σχέση με το 2018. Να σημειωθεί μόνο για να γίνει κατανοητή η σημασία της αξίας αυτής ότι τα Lloyds κάθε χρόνο γράφουν ασφάλιστρα για ατυχήματα και υγεία στον αθλητισμό ύψους 150 εκατομμυρίων στερλινών. Σε όρους ασφάλισης, οι πολιτικές αυτές ονομάζεται {Accident and Health (A&H) policies}.

Η ασφαλισμένη αξία ομάδας οδηγεί στον νικητή

Τα Lloyds του Λονδίνου, η μεγαλύτερη ασφαλιστική αγορά στον κόσμο για καλύψεις εμπορικών, εταιρικών και ειδικών κινδύνων, βάσει του μοντέλου της ασφαλισμένης αξίας, προβλέπουν ότι η Αγγλία θα επικρατήσει επί της Βραζιλίας στον τελικά και θα βγει νικήτρια στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, FIFA 2022, με τη Γαλλία, την Αργεντινή και την Ισπανία να μένουν και να ακολουθούν ακριβώς πίσω. Το ίδιο ακριβώς μοντέλο υπολογισμού αξιών εφάρμοσαν τα Lloyds, όταν πριν την έναρξη του παγκοσμίου τουρνουά ποδοσφαίρου έβγαλαν τη Γερμανία νικήτρια το 2014 και τη Γαλλία νικήτρια, στον επόμενο γύρο, το 2018.

Την υψηλότερη αξία έχει η Αγγλία και η Γαλλία μεγαλύτερη της Κόστα Ρίκα

Η ασφαλιστική αξία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας εκτιμάται στα 3,17 δισεκατομμύρια στερλίνες. Ξεπερνά σημαντικά την ασφαλιστική αξία της ομάδας της Γαλλίας, η οποία εκτιμάται στα 2,66 δισεκατομμύρια υπολογισμένα σε στερλίνες και της Βραζιλίας που φτάνει τα 2,56 δισεκατομμύρια στερλίνες για να διεκδικήσει η Αγγλία την πρώτη θέση στο τουρνουά. Ως γενική σύγκριση, η μέση ασφαλισμένη αξία ενός παίκτη της Αγγλίας ή της Γαλλίας είναι μεγαλύτερη από ολόκληρη την ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Η εκδήλωση που διεξήχθη χτες 10 Νοεμβρίου

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μεθοδολογία, το μοντέλο του Lloyd's βλέπει τα Three Lions να τερματίζουν στην κορυφή του Ομίλου Β, προτού περάσουν σε νοκ-άουτ νίκες εναντίον της Σενεγάλης, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Βραζιλίας.

Το μοναδικό μοντέλο προβλέψεων της αγοράς του Lloyd's συγκεντρώνει τους εμπειρογνώμονες της παγκόσμιας ασφάλισης αθλητών για να βοηθήσει τους παίκτες σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού να έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένη κάλυψη και ολοκληρωμένες λύσεις κινδύνου. Η εκδήλωση και τα αποκαλυπτήρια των νικητών διεξήχθη χτες 10 Νοεμβρίου στο κτίριο των Lloyds του Λονδίνου σε συνεργασία με την AXIS, από τους μεγαλύτερους underwriters αθλητικών κινδύνων στον κόσμο.

Άλλα σημαντικά αποτέλεσμα για την αξία των παικτών – Άγγλοι και Γάλλοι με την υψηλότερη αξία – οι Όμιλοι

Ο Άγγλος Jude Bellingham βαθμολογείται ως ο παίκτης με την υψηλότερη ασφαλισμένη αξία στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA. Ακολουθεί ο Γάλλος Kylian Mbappé με τρίτο στη σειρά της υψηλότερης ασφαλισμένης αξία παίκτη στο τουρνουά τον Vinícius Júnior από τη Βραζιλία.

Οι παίκτες ηλικίας μεταξύ 18-24 έχουν μέση ασφαλιστική αξία 32 εκατομμύρια σε σύγκριση με 12 εκατομμύρια στερλίνες για παίκτες άνω των 31 ετών.

Η μέση ασφαλιστική αξία των επιθετικών παικτών παραμένει η υψηλότερη στα 34 εκατομμύρια στερλίνες.

Ο όμιλος Β, που περιλαμβάνει την Αγγλία (3,17 δισ.), τις ΗΠΑ (410 εκατ.), την Ουαλία (180 εκατ.) και το Ιράν (101 εκατ.), είναι ο ισχυρότερος όμιλος από άποψη ασφαλισμένης αξίας, ο οποίος αθροιστικά φτάνει τα 3,9 δισ. στερλίνες.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ-LLOYS-ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ-ΑΞΙΕΣ.jpg?mtime=20221111104858#asset:382906


Πώς και από πού ξεκίνησε η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου – Λίγα λόγια για την ιστορία

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου (FIFA World Cup) διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες των χωρών μελών της ομοσπονδίας, που έχουν προκριθεί μετά από τη διεξαγωγή αγώνων.

Η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο εμφανίστηκε το 1857 στη Μεγάλη Βρετανία (Sheffield Football Club), ενώ το 1905 έγινε η πρώτη συζήτηση για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος από τη FIFA. Το 1928, υπό την εποπτεία και προεδρία του Ριμέ, σχεδιάστηκε το Πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Στις 7 Ιουλίου 1930 έγινε η πρώτη κλήρωση για τους τέσσερις ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ 6 μέρες αργότερα το σφύριγμα του διαιτητή Ντομίνγκο Λομπάρντι ξεκίνησε τον αγώνα μεταξύ Μεξικού και Γαλλίας. Στο 19ο λεπτό ο Γάλλος Λοράν άνοιξε το σκορ και έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε παγκόσμιο κύπελλο, σε έναν αγώνα όπου οι Γάλλοι επικράτησαν τελικά με 4-1.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr