NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Επιχειρήσεις, Τεχνολογία, Κοινωνία

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Επιχειρήσεις, Τεχνολογία, Κοινωνία
11_11_2022 | 11:45
epixeiro icon Ειδήσεις | Βιβλία

Η ραγδαία άνοδος της τεχνολογίας δημιουργεί νέες τάσεις, συνήθειες και ανάγκες για το σύνολο της κοινωνίας, της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Ο εν εξελίξει μετασχηματισμός του νέου - σύγχρονου - κόσμου δημιουργεί νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Μεταξύ άλλων, αναντίρρητα, η πανδημία αποτέλεσε καταλύτη εξελίξεων σε ζητήματα όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στο πολυσέλιδο βιβλίο Ηλεκτρονικό εμπόριο: Επιχειρήσεις, Τεχνολογία, Κοινωνία των Kenneth Laudon και Carol Guercio Traver, εκδόσεων Παπασωτηρίου αποτυπώνεται η «μεγάλη εικόνα» και τα επιμέρους κρίσιμα θέματα γύρω από το νέο τοπίο τns επιχειρηματικότητας που διαμορφώνει για την παγκόσμια οικονομία το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στο επίκεντρο της εξέτασης βρίσκονται βασικές έννοιες, καθώς και τα πλέον σύγχρονα εμπειρικά και οικονομικά στοιχεία για μια εμβάθυνση στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου σήμερα.

Εκατοντάδες παραδείγματα από εταιρείες όπως οι Facebook, Google, Twitter, Amazon, Pinterest, eBay, Uber, WhatsApp και Snapchat αναδεικνύουν τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους το ηλεκτρονικό εμπόριο μετασχηματίζει τις επιχειρηματικές πρακτικές και στρατηγικές, οδηγώντας σε αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία.
Κάθε μελέτη περίπτωσης υπογραμμίζει και από μία βασική έννοια, έχοντας στόχο τη γλαφυρότητα και τη βαθύτερη κατανόηση.

Η εμπλουτισμένη 16η έκδοση περιέχει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την ιδιωτικότητα και την πειρατεία, την κυβερνητική παρακολούθηση, τον κυβερνοπόλεμο, τη χρηματοπιστωτική τεχνολογία, το marketing των κοινωνικών δικτύων, τους φόρους επί των online πωλήσεων και την πνευματική ιδιοκτησία.

electroniko_emporio_book_1.jpg?mtime=20221111114435#asset:382930




... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr