NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το TEDxChania επιστρέφει στις 10 Δεκεμβρίου 2022!

Το TEDxChania επιστρέφει στις 10 Δεκεμβρίου 2022!
14_11_2022 | 12:15
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε το TedxChania από κοντά ήταν το 2019, σε μια προσπάθεια να βρει το Νόημα. Και πάνω που το βρήκε, ήρθε η πανδημία και αποπροσανατόλισε τον κόσμο. Ήταν ένα μοναδικό σημείο καμπής στην ανθρώπινη ιστορία, που ο καθένας το βίωσε με τον δικό του, βαθιά προσωπικό τρόπο.

Η αλλαγή αυτή αφομοιώθηκε, έγινε συνήθεια και πλέον έμαθαν όλοι να ζουν με αυτήν. Έγινε κομμάτι της καθημερινότητάς. Ταυτόχρονα, οι προκλήσεις είναι περισσότερες από ποτέ. Και το TEDxChania δε θα μπορούσε να απέχει από την υπαρξιακή, και πέρα για πέρα πραγματική μεταβολή που οι νέες συνθήκες έχουν φέρει.

Επιστροφή λοιπόν, στις προσωπικές, επαγγελματικές και υπαρξιακές αναζητήσεις. Επιστροφή στην φυσική παρουσία, στην ενδοσκόπηση, στον διάλογο, στην επικοινωνία.

Φέτος, στις 10 Δεκέμβρη, θα πραγματοποιηθεί ξανά στο μεγαλύτερο σημείο καμπής που έχει ζήσει ως τώρα. Θα σας περιμένει εκεί ακριβώς που συμβαίνει η αλλαγή.

Ακολουθήστε το TedxChania για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το νέο event και για τους ομιλητές που με πολύ χαρά θα φιλοξενήσει (Facebook, Instagram, LinkedIn, Official site, Event.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr