NEWSFLASH...
Podcasts | επιχειρηματικότητα explained
ανάγνωση

Επιχειρηματικότητα Explained! - Έχεις μικρή επιχείρηση; Βρες τον μέντορά σου! [Επεισόδιο 5ο]

Επιχειρηματικότητα Explained! - Έχεις μικρή επιχείρηση; Βρες τον μέντορά σου! [Επεισόδιο 5ο]

​Επιχειρηματικότητα Explained! Το podcast - οδηγός για τις μικρές επιχειρήσεις, με την υπογραφή του The People's Trust και του epixeiro.gr, επιστρέφει, με το πέμπτο επεισόδιο της σειράς. Σήμερα, συζητάμε για το mentoring, αναλύοντας τη χρησιμότητα και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην ανάπτυξη των μικρών επιχειρήσεων.

Το Επιχειρηματικότητα Explained αποτελεί τη σειρά podcast με την υπογραφή του epixeiro.gr και του The People’s Trust, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Φτάνει στα... αυτιά σας με έναν σκοπό: να φέρει τις μικρές επιχειρήσεις στο προσκήνιο, να συνεισφέρει στην ανάπτυξη τους, να προσφέρει λύσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε επιχειρηματία.

Το πέμπτο επεισόδιο, υπό τον τίτλο «Έχεις μικρή επιχείρηση; Βρες τον μέντορά σου!» θέτει μια σειρά από ερωτήματα, όπως: τι είναι mentoring και τι μπορεί να προσφέρει στον επιχειρηματία; Σε ποιους επιχειρηματίες απευθύνεται; Τι περιλαμβάνει; Ποια η διαδικασία που ακολουθείται; Ποια είναι τα κριτήρια βάσει των οποίων θα πρέπει να γίνει η επιλογή του κατάλληλου μέντορα; Και που μπορεί κάποιος να τον βρει αυτόν; Ποια η διαφορά του από το coaching και τι θα πρέπει να επιλέξει ένας επιχειρηματίας;

Απαντήσεις, σε αυτά τα ερωτήματα, ζητάμε από την κ. Μπέττυ Τσακαρέστου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο & επικεφαλής του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων, και την κ. Μυλαίδη Στούμπου, Διευθύντρια Ανάπτυξης του Δικτύου Συνεργατών της Microsoft. Συντονίζει ο δημοσιογράφος, Χρήστος Κοτσακάς.

Βρείτε το, σε:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr