NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Ευχές Χωρίς Σύνορα: Εταιρικές χριστουγεννιάτικες κάρτες από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Ευχές Χωρίς Σύνορα: Εταιρικές χριστουγεννιάτικες κάρτες από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα
22_11_2022 | 12:34 22_11_2022 | 14:29
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

​Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε να στείλετε «Ευχές Χωρίς Σύνορα» στους συνεργάτες, πελάτες και εργαζομένους σας, μέσα από τις ηλεκτρονικές κάρτες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, με e-mail ή αναρτώντας την κάρτα της επιλογής σας στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας σας.

Έτσι αυτές τις γιορτές θα μπορέσουμε να ζωγραφίσουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο φωτεινό χαμόγελο στα πρόσωπα χιλιάδων ανθρώπων.

Εσείς μπορείτε να δωρίσετε στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα το ποσό που προορίζατε για αγορά χριστουγεννιάτικων καρτών ή επιχειρηματικών δώρων και εμείς θα προσαρμόσουμε το εταιρικό σας λογότυπο σε μία από τις κάρτες που θα επιλέξετε. Με αυτό τον τρόπο μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί όπου οι ασθενείς μας μάς χρειάζονται περισσότερο.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είμαστε μια διεθνής οργάνωση με 51 χρόνια ιατρικής ανθρωπιστικής δράσης διεθνώς. Βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, σε εμπόλεμες ζώνες, σε φυσικές καταστροφές, σε επιδημίες, όπου υπάρχει ανάγκη. Με παρουσία ήδη 32 χρόνων στην Ελλάδα συνεχίζουμε την προσφορά επείγουσας ιατρικής βοήθειας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις ηλεκτρονικές ευχετήριες κάρτες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο corpfr@athens.msf.gr και στο 210 5200500

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr