NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εκδήλωση για την αξιοποίηση της έρευνας και της επιστημονικής γνώσης στη βιομηχανία στο ΑΠΘ

Εκδήλωση για την αξιοποίηση της έρευνας και της επιστημονικής γνώσης στη βιομηχανία στο ΑΠΘ

Με στόχο την ανάδειξη της ερευνητικής δραστηριότητας των νέων επιστημόνων του, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την εταιρία HELLENiQ ENERGY, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Αξιοποίηση της έρευνας και της επιστημονικής γνώσης στη βιομηχανία - Χορήγηση υποτροφιών σε νέους επιστήμονες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 στις 17.00, στο Αμφιθέατρο Ι του ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ.

Στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και της HELLENiQ ENERGY και με σκοπό την ενίσχυση της έρευνας στο ΑΠΘ, η HELLENiQ ENERGY ανέλαβε και χρηματοδότησε σε ετήσια βάση ένα πρόγραμμα υποτροφιών που απευθύνεται σε υποψήφιους/υποψήφιες διδάκτορες/διδακτόρισσες και μεταπτυχιακούς/μεταπτυχιακές φοιτητές/φοιτήτριες της Πολυτεχνικής Σχολής, της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι ερευνητικές προτάσεις των υποψηφίων διδακτόρων-υποτρόφων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του πρύτανη του ΑΠΘ, καθηγητή Νικολάου Γ. Παπαϊωάννου. Ακολουθούν χαιρετισμοί από τον αντιπρύτανη Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, καθηγητή Ευστράτιο Στυλιανίδη, και τον διευθυντή Διυλιστηρίου Θεσσαλονίκης ΕΛΠΕ ΔΕΠΠΠ, Θανάση Πασπαλιάρη, και παρουσιάσεις από τον διευθυντή Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας HELLENiQ ENERGY, Σπύρο Κιαρτζή, και τη διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου HELLENiQ ENERGY, Γεωργία Λασανιάνου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr