NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η Giant Stride στις 10 καλύτερες ΙΤ επιχειρήσεις στην Ευρώπη

Η Giant Stride στις 10 καλύτερες ΙΤ επιχειρήσεις στην Ευρώπη
01_12_2022 | 10:58 01_12_2022 | 11:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία

Η Giant Stride διακρίθηκε στις 10 καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη για τις πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες ασφαλείας και ΙΤ.

H Giant Stride βοηθά τους πελάτες της με την τακτική παρακολούθηση των συστημάτων τους, και με καινοτόμες διαδικασίες, να περιορίζουν την έκθεση τους στους κινδύνους του κυβερνοχώρου.

«Φανταστείτε να ανοίξετε ένα πρωινό τους υπολογιστές, στο γραφείο, και να διαπιστώσετε ότι σας έχουν κρυπτογραφήσει τα δεδομένα, ζητώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε λύτρα για να τα ανακτήσετε», είπε ο Λευτέρης Καραφίλης, IT strategist της Giant Stride. «Φανταστείτε τη ζημιά κάνει στη φήμη της επιχείρησης, ή/και στη βιωσιμότητα της, καθώς είναι για εβδομάδες χωρίς συστήματα».

Η Giant Stride δίνει έμφαση στους πέντε πυλώνες της κυβερνοασφάλειας (εντοπισμός, προστασία, ανίχνευση, αντίδραση, ανάκτηση) καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες ασφάλειας πολυάριθμων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κος Καραφίλης είπε «φανταστείτε με καινοτόμες και αυτοματοποιημένες διαδικασίες να ελαχιστοποιείτε τα προβλήματα στα συστήματα της επιχείρησης και παράλληλα να περιορίζετε την έκθεση σε κυβερνοεπιθέσεις – δύο σε ένα!».

Σήμερα, ο αριθμός των χρηστών, των εφαρμογών και των δεδομένων έχουν μεγαλώσει εκθετικά. Το ίδιο ισχύει και για τον όγκο των εμπιστευτικών ή/και ευαίσθητων δεδομένων που παράγουν. Έτσι, η συστηματική και μεθοδευμένη διαχείριση των συστημάτων πληροφορικής μιας επιχείρησης είναι πλέον αναγκαία. Ο Κος Καραφίλης πρόσθεσε «είναι προτιμότερο αυτό το δυσοίωνο πρωινό να αποτραπεί εξαρχής, αντί να αγωνιάτε για το πως θα πληρώσετε για να επαναφέρετε τα δεδομένα σας - και μάλιστα με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα».

H Giant Stride δίνει την ευκαιρία σε μικρομεσαίες Ελληνικές επιχειρήσεις να ανακαλύψουν τις επιλογές που έχουν για τη διαχείριση των συστημάτων πληροφορικής τους, μέσα από ένα 30-λεπτο web meeting που μπορούν να οργανώσουν στην ιστοσελίδα τους: https://www.giantstride.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr