NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Sani /Ikos Group με τη Nimand Architects

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Sani /Ikos Group με τη Nimand Architects

Ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συνεργασία του Sani/Ikos Group με τη Nimand Architects και τη διακεκριμένη αρχιτέκτονα Νίκη Ανδρεάδη, όπως ανακοινώθηκε επισήμως.

Όπως αναφέρει ο CEO του Ομίλου, Ανδρέας Ανδρεάδης, «η αρχιτέκτονας Νίκη Ανδρεάδη μας γνώρισε, ότι αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον Όμιλό μας, μετά την ολοκλήρωση των έργων που κατασκευάζονται. Λυπούμαστε πραγματικά για αυτό, αλλά παράλληλα σεβόμαστε την απόφασή της.

Τα τελευταία 30 χρόνια η Νίκη Ανδρεάδη και οι ικανοί αρχιτέκτονες της Nimand σχεδίασαν με μοναδικό ταλέντο και ευαισθησία όλα τα ξενοδοχεία του Sani /Ikos Group στην Ελλάδα. Το έργο τους έχει δεχθεί τα πιο ενθουσιώδη σχόλια και έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία και διακρίσεις. Το αποτύπωμα που αφήνει πίσω της η Νίκη είναι ιδιαίτερα βαρύ. Τόσο εγώ, όσο και όλα τα στελέχη του Ομίλου μας, θέλουμε να την ευχαριστήσουμε θερμότατα για όλα όσα έκανε και της ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».

Η Νίκη Μάνου – Ανδρεάδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και από τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Α.Π.Θ. Είναι διδάκτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Α.Π.Θ.

Δείτε επίσης: Η αισθητική της φιλοξενίας

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr