NEWSFLASH...
Marketing & Sales
ανάγνωση

Επένδυσε στον εαυτό σου με ένα νέο κατάστημα My market Local

Επένδυσε στον εαυτό σου με ένα νέο κατάστημα My market Local

Μια μεγάλη ευκαιρία για όποιον θέλει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο λιανεμπόριο, δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση σούπερ μάρκετ, δίνει η ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, με την αλυσίδα My market.

Έχοντας μια μακρά πορεία 46 ετών στον κλάδο, τα My market προχωρούν στη στρατηγική επέκταση του δικτύου λιανικής πώλησης σε πανελλαδικό επίπεδο, αρχής γενομένης από την Αττική.

Με ισχυρά θεμέλια στον κλάδο, εμπειρία και τεχνογνωσία, τα My market επενδύουν σε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται κοινές αξίες και όραμα. Πώς; Με το νέο εγχείρημα των «My market Local»

Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα δικαιόχρησης (franchising) με το οποίο η αλυσίδα επιδιώκει την επέκταση της παρουσίας της , παρέχοντας σε κάθε καταναλωτή υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας κάθε στιγμή και δίπλα τους!

Παρέχοντας, ευέλικτους όρους, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και άλλες σημαντικές παροχές για τον υποψήφιο επιχειρηματία, σε συνδυασμό πάντα τις διαχρονικές αρχές που λειτουργούν ως εχέγγυο για: σιγουριά, σταθερότητα, επαγγελματική ανέλιξη, ικανοποιητικά έσοδα.


«Με το κλειδί στο χέρι»

Τα My market Local, επικεντρώνονται στην ασφάλεια της επιλογής και την ευκολία, τόσο για τον επιχειρηματία που θα προχωρήσει στην επένδυση, όσο και για τον καταναλωτή που θα επιλέξει το κατάστημα για τις αγορές του, διατηρώντας παράλληλα τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η αλυσίδα.

Τα My market αναλαμβάνουν να χρηματοδοτήσουν το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης για να αποκτήσει κανείς το δικό του «My market Local», γεγονός που λύνει τα χέρια σε μεγάλο βαθμό για τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.

Το μέγεθος της αλυσίδας, το σύστημα υποστήριξης – εκπαίδευσης και το ανταγωνιστικό μοντέλο ανάπτυξης του προγράμματος παρέχουν ασφάλεια για το επόμενο βήμα και τις φιλοδοξίες κάθε franchisee.


Τα χαρακτηριστικά ενός My market Local

Είναι το πλέον σύγχρονο κατάστημα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες κάθε καταναλωτή για μικρές ή μεγάλες επισκέψεις

Σε ένα φιλικό περιβάλλον και με εύκολη πρόσβαση για όλους, τα καταστήματα My market Local θα βρίσκονται σε hot spot σημεία της πόλης (δίπλα σε ΜΜΜ, σχολεία, υπηρεσίες) γεγονός που τα καθιστά άμεσα επισκέψιμα, δίνοντας τη δυνατότητα για μεγάλο αριθμό πελατών και κερδοφορία.

Επίσης, δύνανται να λειτουργούν και τις Κυριακές για την εξυπηρέτηση κάθε καταναλωτή: Στα μοντέρνα και λειτουργικά καταστήματα (120 - 200 τ.μ.), οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα προϊόντων (3000 με 4500 κωδικούς).


Εκπαίδευση δια χειρός My market

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία εφαρμόζει ένα άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης προς όφελος, του επιχειρηματία δεν είναι απαραίτητο να έχει εμπειρία στον κλάδο λιανικής πώλησης και του προσωπικού, με στόχο την εύρυθμη και αποδοτικότερη λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα. Η στήριξη όμως και η καθοδήγηση συνεχίζεται και μετά την έναρξη της λειτουργίας, για κάθε επιπλέον ανάγκη!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr