NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Γνωρίστε το digita.gr, την πλατφόρμα-συνεργάτη σας για το digital marketing

Γνωρίστε το digita.gr, την πλατφόρμα-συνεργάτη σας για το digital marketing

​Το marketing είναι ο κύριος πυλώνας των επιχειρήσεων για την ανάπτυξή τους αφού δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες που χρειάζονται για να έλθουν πελάτες αλλά και να μείνουν οι υπάρχοντες (πελάτες). Μπορείτε να φανταστείτε οπότε το πόσο σημαντικό είναι για την Ελληνική αγορά και τους Έλληνες επιχειρηματίες να λαμβάνουν τις υπηρεσίες marketing που τους αξίζουν.

Δυστυχώς μέχρι και αυτήν την στιγμή που γράφεται το άρθρο δεν υπάρχει κάποιο σχετικό πλαίσιο με αποτέλεσμα το digital marketing στην Ελλάδα να είναι μία πραγματικά αφηρημένη έννοια. Ο καθένας μπορεί πλέον να "πουλήσει" marketing & digital marketing υπηρεσίες χωρίς καν να έχει το στοιχειώδες υπόβαθρο ενώ από την άλλη πλευρά οι επιχειρηματίες δεν έχουν δυστυχώς ούτε την γνώση αλλά ούτε και την τεχνική κατάρτιση ώστε να αξιολογήσουν αν η δουλειά των συνεργατών τους είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής - και το πιο σημαντικό μη ζημιογόνα για αυτούς.

Το αποτέλεσμα είναι οι περισσότεροι να έχουν κακές συνεργασίες, να έχουν σπαταλήσει τα χρήματά τους σε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε καν να επενδύσουν και φυσικά για τις επιχειρήσεις που βασίζονται αποκλειστικά στην ψηφιακή προβολή όπως οι ecommerce επιχειρήσεις να καταλήγουν να κλείνουν ελλείψει βασικού τζίρου από πωλήσεις.

Γνωρίζοντας την πλατφόρμα digita.gr

Κάπου εδώ μπαίνει το digita.gr. Το digita.gr δεν είναι ούτε πλατφόρμα για freelancers αλλά ούτε και ένας αχρείαστος μεσάζοντας. Είναι μία πλατφόρμα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αποφυγή κακών συνεργασιών, αλλά και την αγνή "προώθηση" του marketing (και των σχετικών με αυτό πεδίων) που όλοι εμείς στη βιομηχανία αγαπάμε.

Το digita.gr λοιπόν λειτουργεί μεταξύ επιχειρήσεων/εταιριών και ελ. επαγγελματιών/agencies ως:

1. Συνδετικός κρίκος (ideal matching όπως μέγεθος-spend κλπ)

2. Εγγυητής (απαλλαγή από συμβάσεις, εγγύηση πληρωμής για τον επαγγελματία/agency, εγγύηση επιστροφής χρημάτων για την επιχείρηση)

3. Εργαλείο επίβλεψης και ελέγχου (έλεγχος των παραδοτέων για quality assurance)

4. Απλό marketplace digital marketing και παρόμοιων υπηρεσιών

Για ποιον είναι το digita.gr;

Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 1) όλους όσους ψάχνουν υπηρεσίες προώθησης & marketing και 2) όλους όσους προσφέρουν υπηρεσίες προώθησης & marketing.

Παραδείγματα όσων ψάχνουν υπηρεσίες προώθησης & marketing

Ιδιοκτήτες eshops, startups, επιχειρήσεις, μαρκετίστες που θέλουν βοήθεια με κάτι μικρό π.χ. τεχνικό, ή απλά ένα βίντεο για την διαφήμισή τους, εταιρίες που έχουν τμήμα marketing αλλά θέλουν κάποιον να τους βοηθήσει να φτιάξει μία στρατηγική για το τικ τοκ κ.ο.κ.)

Για αυτήν την κατηγορία υπάρχουν 3 τρόποι για την εύρεση ιδανικού συνεργάτη

1. Δημιουργία πρότζεκτ από τον χρήστη στην πλατφόρμα και συλλογή προσφορών (δωρεάν)

2. Εύρεση επαγγελματία με εξεζητημένα φίλτρα (Δωρεάν)

3. Εξατομικευμένη εύρεση από την ομάδα της digita όπου χρησιμοποιούμε αναλυτικές μεθόδους και δομημένα χαρτοφυλάκια μελετών περιπτώσεων που μας δείχνουν πώς θα βοηθούσε στο πρότζεκτ ο συνεργάτης (Για την υπηρεσία αυτή υπάρχει κόστος).

Παραδείγματα όσων προσφέρουν υπηρεσίες προώθησης & marketing

Digital marketing agencies, συμβουλευτικές marketing, διαφημιστικές, ελεύθεροι επαγγελματίες marketing, graphic designers, videographers, copywriters, creative agencies κ.α.

Για αυτήν την κατηγορία υπάρχουν 4 τρόποι για την εύρεση ιδανικού συνεργάτη (aka πελάτες)

1. Να έχετε απλά ένα προφίλ στην πλατφόρμα (που είναι Δωρεάν) και μόλις κάποιος αναζητήσει επαγγελματία marketing ή marketing agency με τα χαρακτηριστικά σας να τον προτείνουμε σε εσάς.

2. Να σας βρει από μόνος του κάποιος υποψήφιος πελάτης στην πλατφόρμα. Και αυτός ο τρόπος είναι δωρεάν καθώς χρειάζεται απλά το προφίλ σας στην πλατφόρμα.

3. Να βάλετε τις υπηρεσίες σας όπως θα τις βάζατε σε ένα marketplace υπηρεσιών. Μπορείτε να βάλετε έως 2 υπηρεσίες δωρεάν στην πλατφόρμα. Για περισσότερες υπάρχει χρέωση (θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο πακέτο).

4. Να στείλετε προσφορά σε κάποιο δημοσιευμένο πρότζεκτ στην πλατφόρμα και να κερδίσετε το πρότζεκτ. Μπορείτε να δώσετε έως 2 προσφορές δωρεάν στην πλατφόρμα. Για περισσότερες υπάρχει χρέωση (θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο πακέτο).

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η δημιουργία μιας πλατφόρμας που θα συμβάλλει στη μείωση της πιθανότητας μιας κακής συνεργασίας είναι μια τολμηρή φιλοδοξία, την οποία όμως είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε. Είναι μέσα στην αποστολή μας και πιστεύουμε ότι ο ψηφιακός κόσμος έχει ανάγκη από μια καλύτερη και πιο υπεύθυνη αλλά και αξιοκρατική ψηφιακή αγορά, όπου όλοι μπορούν να παίρνουν αυτό που αξίζουν ανάλογα με την προσπάθειά τους και τους στόχους τους.

Βρείτε περισσότερα τόσο στο digita.gr, όσο και στα social media profiles LinkedIn, Facebook και Youtube explainer video (commercial).

promo_inside.jpg?mtime=20221214135743#asset:388759

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr