NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Undelucram Platforms ιδιοκτήτρια του Poudouleveis.gr στοχεύει σε χρηματοδότηση ύψους 400.000 € μέσω της SeedBlink

Η Undelucram Platforms ιδιοκτήτρια του Poudouleveis.gr στοχεύει σε χρηματοδότηση ύψους 400.000 € μέσω της SeedBlink

Στόχοι οι επενδύσεις σε τεχνητή νοημοσύνη και η επέκταση σε νέες αγορές - Το συνολικά κεφάλαια του τρέχοντος γύρου χρηματοδότησης αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ. Η GapMinder και η βουλγαρική Sofia Angels Ventures ήταν μεταξύ των βασικών επενδυτών.

Η Undelucram Platforms, μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες εργαζομένων στη Ρουμανία, η οποία στην Ελλάδα είναι σε λειτουργία στο domain www.poudouleveis.gr παρέχοντας πληροφορίες για αναζήτηση θέσεων εργασίας από μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, συνεργάζεται με τη SeedBlink, την ευρωπαϊκή πλατφόρμα επενδύσεων σε tech startups, στοχεύοντας να αντλήσει χρηματοδότηση ύψους 400.000 €.

Tα συνολικά κεφάλαια στον τρέχοντα γύρο χρηματοδότησης φτάνουν το 1.000.000 € και θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση της διεθνούς επέκτασης της εταιρείας και την ανάπτυξη της δικής της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI). Στην χρηματοδότηση συμμετέχουν η GapMinder (200.000 €) και η Sofia Angels Ventures, ένα fund από τη Βουλγαρία, που επενδύει 400.000 €. Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που η GapMinder επενδύει στην Undelucram, η οποία έχει λάβει 800.000 € συνολικά σε προηγούμενους γύρους χρηματοδότησης κατά τα έτη 2017, 2019 και 2021.

H Undelucram είναι μία online πλατφόρμα που διασυνδέει εταιρείες με εργαζομένους και ιδρύθηκε το 2011 από τον επιχειρηματία Costin Tudor. H πλατφόρμα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους εργοδότες, τους μισθούς, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει κάθε θέση εργασίας και τον τρόπο με τον οποίο διενεργούνται οι συνεντεύξεις. Η πλατφόρμα έχει ήδη πάνω από 1 εκ. εγγεγραμμένους χρήστες στη Ρουμανία και προβλέπεται να φτάσει τα 4,5 εκ. έως το 2024. Η διοίκηση της εταιρείας στοχεύει επίσης να επεκταθεί σε άλλες 7 χώρες μέχρι τη λήξη του ίδιου έτους.

Poudouleveis_screenshot.png?mtime=20230104115336#asset:391237

Παρουσία σε 14 χώρες και επέκταση δραστηριοτήτων σε Ασία και Αφρική στο άμεσο μέλλον

Η Undelucram δραστηριοποιείται ήδη σε 14 διαφορετικές χώρες, ανάμεσα στις οποίες Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Μολδαβία, Τσεχία, Πολωνία, καθώς και Αλγερία, Αίγυπτος, Μαρόκο, Τυνησία, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η εταιρεία άρχισε να επεκτείνεται το 2019, ενώ από φέτος ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και εκτός Ευρώπης.

Όλες οι πλατφόρμες της Undelucram διαθέτουν interface στην τοπική γλώσσα και το περιεχόμενο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε χώρας. Η κοινότητα λειτουργεί με βάση ένα B2B μοντέλο με ετήσια συνδρομή. Η υπηρεσία καλύπτει τόσο το πεδίο του Employer Branding, όσο και του Online Recruitment. Η λειτουργία της πλατφόρμας στηρίζεται σε αλγόριθμους μηχανικής μάθησης και σε δεδομένα που συγκεντρώνονται από τους χρήστες, με μεθόδους που συνδυάζουν τα ενδιαφέροντα των υποψηφίων με εκείνα των εργοδοτών.

"Το έργο που έχουμε επιτελέσει ως τώρα και τα μελλοντικά μας σχέδια έχουν βοηθήσει και θα συνεχίσουν να συνεισφέρουν περαιτέρω στη διαφάνεια της παγκόσμιας αγοράς εργασίας. Εκλαμβάνουμε κάθε επένδυση στην Undelucram ως μία ψήφο εμπιστοσύνης, που επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας μας. Καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους επενδυτές που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα τους και ταυτόχρονα να συμβάλλουν για μία πιο δίκαιη και ισορροπημένη αγορά εργασίας, να συμμετάσχουν σε αυτό το νέο γύρο χρηματοδότησης που υλοποιεί η Seedblink και θα βοηθήσει τόσο στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών όσο και στην επέκτασή μας στη διεθνή αγορά", τόνισε ο Costin Tudor, ιδρυτής και CEO της Undelucram Platforms.

"Τα θετικά αποτελέσματα μας προέτρεψαν να είμαστε ξανά στο πλευρό της Undelucram, μίας εταιρείας για την οποία είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να αλλάξει την αγορά εργασίας μέσω της διαφάνειας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς το όραμα της διοίκησης για διεθνή επέκταση, καθώς η Undelucram τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει σπουδαία βήματα και εκτός Ρουμανίας", είπε ο Sergiu Roșca, Ιδρυτικό Μέλος της GapMinder.

“Η Undelucram έχει δημιουργήσει ένα μοντέλο ανάπτυξης με πολλές δυνατότητες επέκτασης στο χώρο των HR platform, όπου εργοδότες και εργαζόμενοι έχουν ένα νέο τρόπο να αλληλοεπιδρούν με διαφάνεια, συνδυάζοντας τις ανάγκες τους. Η ομάδα της εταιρείας έχει πάρα πολλές γνώσεις στα πεδία της τεχνολογίας, του digital marketing και του HR, με καλές δεξιότητες εκτέλεσης, εξοικείωση με τους όρους του παιχνιδιού και προθυμία για περαιτέρω μάθηση και γρήγορη πρόοδο. Πιστεύουμε ότι αυτή η επενδυτική ευκαιρία μπορεί να προσφέρει μία καλή απόδοση της επένδυσης (ROI), καθώς το πλάνο πωλήσεων είναι πολύ ρεαλιστικό και αξιόπιστο με βάση τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς”, δήλωσε ο Milen Ivanov, Managing Partner της Sofia Angels Ventures.

"Ως επενδυτές στην τεχνολογία, έχουμε παρατηρήσει ότι το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους ίδιους τους χρήστες μπορεί να μεταμορφώσει μερικές από τις πιο ώριμες βιομηχανίες και η Undelucram διαθέτει μία λύση που απευθύνεται σε μία τεράστια αγορά, σε περιοχές που έχουν παραμείνει ανέγγιχτες από τους μεγάλους παίκτες της βιομηχανίας. Η Undelucram έχει δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο καλύπτει σημαντικές ανάγκες της αγοράς, έχοντας τη δυνατότητα να επηρεάσει και να καθοδηγήσει την αγορά των online προσλήψεων και του employer branding. Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε τον νέο γύρο χρηματοδότησης της εταιρείας, μέσω της πλατφόρμας SeedBlink, με τη βοήθεια της κοινότητας των επενδυτών μας”, επισήμανε ο Andrei Dudoiu, Managing Partner της SeedBlink.

tudor.png?mtime=20230104115250#asset:391236

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr