NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Μετακινήσεις στελεχών
ανάγνωση

Στην ΝΝ η Φιλίππα Μιχάλη - επιβεβαίωση epixeiro.gr

Στην ΝΝ η Φιλίππα Μιχάλη - επιβεβαίωση epixeiro.gr

Μεγάλη ήταν η έκπληξη της αγοράς όταν το epixeiro.gr στις 25 Νοεμβρίου 2022 στο δημοσίευμα του: «Τα πρόσωπα κλειδιά και οι ασφαλιστικές που «έγραψαν» το 2022» έγραψε για τις μετακινήσεις στελεχών ότι «στη θέση της Μαριάννας Πολιτοπούλου θα βρεθεί η Φιλίππα Μιχάλη και στην θέση της Ιωάννας Σεληνιωτάκη θα βρεθεί ο Σταύρος Κωνσταντάς πρώην διευθύνων σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική.

Σήμερα 17 Ιανουαρίου 2022 ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Φιλίππα Μιχάλη αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas από την 1η Απριλίου 2023, διαδεχόμενη την Μαριάννα Πολιτοπούλου που αποχώρησε από τον Όμιλο ΝΝ τον Δεκέμβριο του 2022.

Η Φιλίππα μεταβαίνει στον Όμιλο ΝΝ από την Allianz, στην οποία διετέλεσε Διευθύνουσα Σύμβουλος για την Ελλάδα και την Κύπρο από το 2015. Πριν αναλάβει το ρόλο αυτό, κατείχε διάφορες θέσεις στην Allianz Hellas, συμπεριλαμβανομένης της Head of Market Management and Communications, όπως και Fund Manager στην θυγατρική της Allianz Hellas για τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Η βαθιά γνώση που κατέχει από την ελληνική ασφαλιστική αγορά, σε συνδυασμό με τις ηγετικές της ικανότητες και την έμφαση στην ψηφιοποίηση θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση της ανάπτυξης της NN Hellas.

Το epixeiro.gr στο ίδιο δημοσίευμα έγραψε: η Φιλίππα Μιχάλη είναι από τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για την ΝΝ. Ξεκίνησε μεταξύ άλλων την καριέρα της στην Helvetia ΑΕΔΑΚ και στη συνέχεια στην Allianz ΑΕΔΑΚ, όπου για μία δεκαετία απασχολούνταν στη Διεύθυνση Επενδύσεων στη διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων. Έχει πλούσια εμπειρία και ξέρει να διοικεί πολυεθνικούς ασφαλιστικούς ομίλους.

Μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της Φιλίππας ως Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της NN Hellas την 1η Απριλίου, ο Frederick Lathioor, Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνου της ΝΝ Hellas, θα συνεχίσει να εκτελεί προσωρινά καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της NN Hellas.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr