NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Coaching Dialogues #2: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το coaching

Coaching Dialogues #2: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το coaching

Θετική Ζωή, Αυτογνωσία, Coaching mindset, Ηγεσία, Soft Skills, είναι μόνο κάποιες από τις θεματικές που θα σου… αλλάξουν την οπτική.

Το δεύτερο τεύχος του πρώτου περιοδικού Coaching στην Ελλάδα είναι γεγονός και αποτελεί ένα συλλογικό εγχείρημα αποφοίτων της Positivity Coaching και καταξιωμένων coaches, οι οποίοι έχουν ένα κοινό μέσα στην υπέροχη διαφορετικότητά τους: Θέλουν να μεταδώσουν παντού, σε κάθε σπίτι, κάθε εταιρεία, κάθε οργανισμό την κουλτούρα coaching.

Η ιδέα φυσικά δεν ήταν άλλου από του πάντα πρωτοπόρου στο coaching και το επιχειρείν, Άγγελου Δερλώπα, MCC & CEO της Positivity Coaching, ο οποίος οραματίστηκε το εξής: Τη μετουσίωση του «Together We Grow», μότο της Positivity Coaching… στην πράξη μέσα από ένα καινοτόμο, επιστημονικό περιοδικό για όλες και όλους που με έναν τρόπο μαγικό αφορά όλες και όλους.

Το Coaching Dialogues προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε κάθε άνθρωπο που θέλει να αλλάξει οπτική, να βελτιώσει τη ζωή του προς το καλύτερο, να εμβαθύνει στις σκέψεις και τον αναστοχασμό του, να προβληματιστεί, ή και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το coaching. Η πρώτη επαφή είναι μια μοναδική ευκαιρία!

Σε αρχισυνταξία της Μάρης Γαργαλιάνου, Δημιουργού του Magicme.gr, σχεδιασμό της ZM Design & Comm. και με πένες των Αθηνά Αγγελούδα, Τζένη Ανδρουκάκη, Μαρία Γιαννιού, Σεραφείμ Δημόκα, Μάχη Κυπραίου, Βάσω Λέντζιου, Βίβιαν Μασχαλίδου, Λία Μπισμπίκη, Κατερίνα Μπίτζιου, Παναγιώτη Μπρατάκου, Ζωή Ντάρλα, Κωνσταντία Πάλλα, Ράνια Παπανικολάου, Γεωργία Παπανικολοπούλου, Άννα Πολυχρονίδου, Ιζαμπέλ Ραζή, Αργύρη Σίδερη, Αργυρώ Σπυριδάκη, Λίλιαν Τσιαβού, Μελίνα Φραγκιά και Ελένη Φωτίου το Coaching Dialogues είναι εδώ και είναι έτοιμο να σας αλλάξει την οπτική!

Εντός του θα βρείτε και μια αποκλειστική συνέντευξη του Άγγελου Δερλώπα στη Μάρη Γαργαλιάνου.

Διαβάζετε ολόκληρο το 2ο τεύχος του Coaching Dialogues ΕΔΩ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr