NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Air France: Συμφωνία με KLM και Travelport, ορόσημο για την αγορά λιανικής

Air France: Συμφωνία με KLM και Travelport, ορόσημο για την αγορά λιανικής

H Air France και KLM και η Travelport, η διεθνής εταιρεία τεχνολογίας μέσω της οποίας πραγματοποιούν κρατήσεις οι ταξιδιωτικοί πράκτορες παγκοσμίως, ανακοίνωσαν ότι το περιεχόμενο NDC (New Distribution Content) των Air France-KLM διανέμεται μέσω της Travelport+, παρέχοντας στους πελάτες άμεση πρόσβαση σε αυτό.

Με το περιεχόμενο NDC της Air France-KLM, τα τουριστικά γραφεία που είναι συνδεδεμένα με το Travelport+ θα έχουν πλήρη λειτουργικότητα ως προς το NDC: αγορές, κρατήσεις, υπηρεσίες και ιδιωτικοί ναύλοι για την κάλυψη πολλαπλών segments και ιδιαιτεροτήτων συγκεκριμένων αγορών. Επιπλέον, θα επωφεληθούν από το πιο πρόσφατο αποκλειστικό περιεχόμενο στο NDC όπως η συνεχής τιμολόγηση και τα πρόσθετα προϊόντα σε συνδυασμό με την εξατομίκευση, την οποία ο όμιλος θα συνεχίσει να αναπτύσσει με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό το ορόσημο καθιστά τον όμιλο Air France-KLM ως έναν καινοτόμο και ανταγωνιστικό προμηθευτή της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα εδραιώνει τη θέση μας ως ηγέτη στην αγορά στο NDC και τη σύγχρονη ταξιδιωτική λιανική.

Ο όμιλος Air France-KLM αποτελεί ηγέτη στον τομέα των αερομεταφορών σε ότι αφορά στην διηπειρωτική κίνηση με αναχώρηση από την Ευρώπη. Προσφέρει στους πελάτες του πρόσβαση σε ένα δίκτυο που καλύπτει 310 προορισμούς σε όλο τον κόσμο που εξυπηρετούν Air France, KLM Royal Dutch Airlines και Transavia, κυρίως από τους κόμβους του ομίλου στο Παρίσι-Charles de Gaulle και Άμστερνταμ-Schiphol.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr