NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Attica Bank: Εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Thrinvest Holdings - Η Ellington συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις

​Attica Bank: Εκδήλωση ενδιαφέροντος από την Thrinvest Holdings - Η Ellington συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις
19_01_2023 | 10:28 19_01_2023 | 10:42
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Τράπεζες

Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Thrinvest Holdings για συμμετοχή της στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Attica Bank, έλαβε χθες το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, ενώ λίγο αργότερα η Ellington επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της στην ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής η «Τράπεζα»), σε συνέχεια των ανακοινώσεων της που αφορούν την εγκριθείσα και υπό υλοποίηση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι έλαβε σήμερα από την εταιρεία Thrinvest Holdings Ltd επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή της τελευταίας σε αυτή. Η Διοίκηση της Τράπεζας αξιολογεί την επιστολή και το περιεχόμενο της. Η Τράπεζα θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη».

Υπενθυμίζεται ότι η Attica Bank πραγματοποιεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 473,3 εκατ. ευρώ με στόχο την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη της τράπεζας μέσω της υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου.

Στην ανακοίνωση της Ellington αναφέρεται ότι:

Ανεξάρτητα και παράλληλα με το ενδιαφέρον άλλων δυνητικών επενδυτών σχετικά με την ΑΜΚ της Attica Bank και την είσοδό τους στο μετοχικό σχήμα, η Ellington επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να διερευνήσει τη δική της συμμετοχή στην προσπάθεια εξυγίανσης της τράπεζας, με μία και μόνη προϋπόθεση: την τήρηση των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των μετόχων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr