NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

ΥΠΑΑΤ: Μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες το Σαββατοκύριακο, λόγω αναβάθμισης των συστημάτων

ΥΠΑΑΤ: Μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες το Σαββατοκύριακο, λόγω αναβάθμισης των συστημάτων

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν θα είναι διαθέσιμες κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 08:00 έως και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 21:00, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των υποδομών και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το ΥΠΑΑΤ προχωρά σε αναβάθμιση των υποδομών του στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης και αναβάθμισης των υποδομών και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 08:00 έως και Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 21:00.

Κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όπως και σε προηγούμενες εργασίες αναβάθμισης υποδομών, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εν λόγω εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, στο πλαίσιο ελαχιστοποίησης της επίπτωσης από τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr