NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

​Celestyal: Ο Lee Haslett νέος γενικός εμπορικός διευθυντής

​Celestyal: Ο Lee Haslett νέος γενικός εμπορικός διευθυντής

Τον διορισμό του κ. Lee Haslett στο ρόλο του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή (CCO) από τις 20 Φεβρουαρίου 2023 ανακοίνωσε η Celestyal.

O Lee Haslett διαδέχεται τον κ. Leslie Peden, ο οποίος ήταν στην εταιρεία για περισσότερα από πέντε χρόνια, αρχικά ως Αντιπρόεδρος για τη Βόρεια Αμερική και στη συνέχεια ως Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας. Παράλληλα, η Celestyal ενδυναμώνει το τμήμα πωλήσεων στην Ελλάδα με τoν κ. Χάρη Μπρουσαλιάν που αναλαμβάνει Υπεύθυνος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

O κ. Lee Haslett είναι πολύ έμπειρο στέλεχος στον τουριστικό κλάδο, με το μεγάλο εύρος των εμπειριών του να προέρχονται από τουριστικές επιχειρήσεις και αεροπορικές εταιρείες. Μετακινείται στην Celestyal από τη Virgin, όπου ανήκε στην ομάδα της Virgin Holidays από το 2008, αρχικά ως επικεφαλής ανάπτυξης λιανικών πωλήσεων, πριν αναλάβει διάφορους άλλους ρόλους στην επιχείρηση, όπως Διευθυντής του Τμήματος Πωλήσεων και Αντιπρόεδρος Προϊόντων και Διανομής. Πιο πρόσφατα, ο Lee ήταν Αντιπρόεδρος του τμήματος Διεθνών Πωλήσεων στην Virgin Atlantic, όπου ηγήθηκε του σχεδίου μετασχηματισμού των πωλήσεων, επικεντρώθηκε σε βασικές αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εμπορική διοικητική ομάδα της εταιρείας. Θα αναφέρεται στον κ. Κρις Θεοφιλίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Celestyal και θα έχει έδρα του το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θα «μοιράζει» το χρόνο του ανάμεσα στις ΗΠΑ, τις κύριες ευρωπαϊκές αγορές και την Ελλάδα.

«Καθώς στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στην ενίσχυση μιας ολοκληρωμένης πρότασης διακοπών που δίνει έμφαση στη δημιουργία μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών σε ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προορισμών, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και την εμπορική μας ομάδα για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις», δήλωσε ο Κρις Θεοφιλίδης. «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου στον Leslie για τη σημαντική συνεισφορά του στην εξασφάλιση των μελλοντικών επιτυχιών της Celestyal. Υπήρξε αναπόσπαστο μέρος της ανώτερης διοικητικής ομάδας της εταιρείας και του ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο στις νέες του επιδιώξεις».

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την πρόσληψη του Lee Haslett και τον καλωσορίζω στη Celestyal. Ο Lee έρχεται στην εταιρεία σε μια σημαντική στιγμή, καθώς εντείνουμε τις προσπάθειές μας, επενδύοντας στη σημαντική διεύρυνση της παρουσίας της Celestyal στις κύριες αγορές μας. Διανύοντας μία περίοδο ουσιαστικής ενίσχυσης της εμπορικής ομάδας της Celestyal, ο Lee θα επιβλέπει μια ομάδα περισσότερων από 60 επαγγελματιών του ταξιδιωτικού κλάδου που καλύπτουν παγκοσμίως όλο το φάσμα των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, της στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης, του μάρκετινγκ, των δημοσίων σχέσεων, του τηλεφωνικού κέντρου, καθώς και της διαχείρισης εσόδων. Μεγάλη μας χαρά επίσης για την προσθήκη του Χάρη Μπρουσαλιάν στην ομάδα πωλήσεων στην Ελλάδα που με την εμπειρία του θα δώσει προστιθέμενη αξία στη διεύρυνση του δικτύου μας στην ελληνική αγορά.

Ανυπομονούμε να προβούμε σε νέες και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στο εγγύς μέλλον, καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ενίσχυση της θέσης της Celestyal ως ο κορυφαίος και βραβευμένος πάροχος εμπειριών διακοπών πολλαπλών προορισμών στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, για τις οποίες η εταιρεία έχει καθιερωθεί», πρόσθεσε ο κ. Θεοφιλίδης.

Σημειωτέον ότι ο κ. Μπρουσαλιάν θα αναφέρεται στον Βασίλη Καραχάλιο Υπεύθυνο Πωλήσεων Ελλάδας και θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του αποτυπώματος της Celestyal στη Νότια Ελλάδα, καθώς και για τη συνέχιση της καλλιέργειας σχέσεων με τις εταιρείες διαχείρισης προορισμών (DMC). Ο Χάρης σπούδασε Διοίκηση Ξενοδοχείων στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκτός από τη μητρική του ελληνική, μιλά άπταιστα αγγλικά και γερμανικά. Πριν ενταχθεί στην Celestyal, εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο GTP (Greek Travel Pages, τουριστικός οδηγός στην Ελλάδα) ως Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ. Πρόσφατα κατείχε το ρόλο του Διευθυντή Ανάπτυξης και Μάρκετινγκ στο Best Western Hotel & Resorts στην Ελλάδα και προηγουμένως στην Booking.com ως Global Accounts Manager, ενώ για αρκετά χρόνια είχε εργαστεί στην ξενοδοχειακή βιομηχανία στην Αυστρία, τη Γερμανία και την Ελβετία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr