NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τιμητική διάκριση της Lavipharm από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τιμητική διάκριση της Lavipharm από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Lavipharm βραβεύθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) για τη μακροχρόνια πορεία της στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων και τη διαχρονική συνεργασία της με το Τμήμα Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου.

Στην ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών προς τιμή της φαρμακευτικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, η Lavipharm τιμήθηκε για την προσφορά και το έργο της στο χώρο του φαρμάκου στην Ελλάδα.

Από πολύ νωρίς στη σύγχρονη ιστορία της, η Lavipharm επικεντρώθηκε στον τομέα της φαρμακευτικής τεχνολογίας με έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη συστημάτων χορήγησης φαρμακευτικών ουσιών, όπως είναι τα διαδερμικά συστήματα. Στη διαδρομή της αυτή, συνεργάζεται στενά και διαχρονικά με πανεπιστήμια, όπως το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με επιστημονικούς φορείς και ιδρύματα, δημιουργώντας ένα σημαντικό αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Την τιμητική πλακέτα για τη Lavipharm παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Γιαννουλέας, COO & Country Manager του Ομίλου, ο οποίος δήλωσε: «Στη Lavipharm παραμένουμε δεσμευμένοι στη συστηματική συνεργασία με ερευνητικούς κι επιστημονικούς φορείς, όπως το Πανεπιστήμιο Αθηνών, κι είμαστε περήφανοι για τη διάκριση αυτή της Lavipharm. Είναι σημαντική κι αξιέπαινη η πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου να αναγνωρίζει εταιρείες που έχουν συνεισφέρει σε θέματα καινοτομίας και προόδου με τελικό προορισμό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου». Ο κ. Γιαννουλέας συνέχισε: «Αυτό πρεσβεύουμε στη Lavipharm από το 1911, εδώ και 112 χρόνια, αυτό δίνει τον παλμό στο καθημερινό μας έργο: πώς θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα και μακροβιότερα. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή και ευχή όλων μας είναι η πρόοδος και η εξέλιξη της φαρμακευτικής επιστήμης να ανοίγει νέους δρόμους στη βελτίωση ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου».

Με πορεία 112 ετών, η Lavipharm είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός φαρμακευτικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr