NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

HOMLI: Το πρωτοποριακό μεσιτικό γραφείο που ήρθε για να αλλάξει το real estate στην Ελλάδα

HOMLI: Το πρωτοποριακό μεσιτικό γραφείο που ήρθε για να αλλάξει το real estate στην Ελλάδα
10_02_2023
epixeiro icon Startup

Η HOMLI είναι η νούμερο ένα υπηρεσία στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε χρήστη να μάθει την αξία ενός ακινήτου με ένα μόνο click χωρίς κανένα κόστος. Και αυτό χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη που αναλύει εκατομμύρια δεδομένα, αποτυπώνοντας επακριβώς τις τάσεις της αγοράς.

Με χρήση τεχνολογίας νέας γενιάς και καινοτόμες στρατηγικές προς όφελος του πελάτη, το μεσιτικό γραφείο HOMLI κάνει την πώληση και αγορά σπιτιού πιο εύκολη από ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν από τρεις Έλληνες επιχειρηματίες στην Αμερική που θέλησαν να φέρουν στην ελληνική αγορά ακινήτων το κάτι διαφορετικό, εκσυγχρονίζοντας το τοπίο και κάνοντας πιο αντικειμενική την πώληση ακινήτων.

Το όραμά τους προσέλκυσε σημαντικά κεφάλαια από τους γνωστότερους επενδυτές της Silicon Valley και έτσι ξεκίνησε η υλοποίηση αυτού που ονειρεύτηκαν: Η τεχνολογία να κάνει πιο δίκαιες, απλές και αντικειμενικές τις συναλλαγές ακινήτων.

Λίγους μήνες μετά, η startup από τη Νέα Υόρκη έχει προσελκύσει πάνω από 120.000 Έλληνες που την έχουν εμπιστευτεί σχετικά με το ακίνητό τους. Τι είναι αυτό, όμως, που κάνει τη HOMLI τόσο ξεχωριστή;

Online εκτίμηση ακινήτου εντελώς δωρεάν

HOMLI2.PNG?mtime=20230208111359#asset:397121

Η HOMLI είναι η νούμερο ένα υπηρεσία στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε χρήστη να μάθει την αξία ενός ακινήτου με ένα μόνο click χωρίς κανένα κόστος. Και αυτό χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη που αναλύει εκατομμύρια δεδομένα, αποτυπώνοντας επακριβώς τις τάσεις της αγοράς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τα βασικά στοιχεία του σπιτιού, όπως τη διεύθυνση και το εμβαδόν του, και θα μάθετε άμεσα την αξία του. Έτσι, θα γνωρίζετε την τιμή πώλησης και ενοικίασης και θα μπορείτε αμερόληπτα και με βάση πραγματικά δεδομένα της αγοράς να προχωρήσετε σε όποια συναλλαγή επιθυμείτε.

Προσωποποιημένες και στοχευμένες υπηρεσίες

Η χρήση τεχνολογίας δεν σταματάει στην εκτίμηση του ακινήτου, αλλά καλύπτει κάθε υπηρεσία της HOMLI. Χάρη στα καινοτόμα εργαλεία, υπολογίζεται με ακρίβεια κάθε τι που οδηγεί στην άμεση και επωφελή αγορά και πώληση σπιτιού.

Η data-driven στρατηγική που ακολουθούν οι μεσίτες της HOMLI προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε ξεχωριστού πελάτη, ώστε να βρεθεί ο βέλτιστος τρόπος για την προώθηση του ακινήτου. Μάλιστα, η στρατηγική αυτή ανανεώνεται συνεχώς, αφού λαμβάνονται και αξιολογούνται τα δεδομένα και οι αντιδράσεις της αγοράς.

Premium προώθηση, ταχύτητα και η καλύτερη τιμή

Όλα ξεκινούν από το ότι οι μεσίτες της HOMLI ξέρουν πού και πώς να προωθήσουν ένα ακίνητο. Διαθέτοντας ένα μεγάλο δίκτυο από έμπιστους πιθανούς αγοραστές και επενδύοντας σημαντικά ποσά για την προώθηση των ακινήτων που αναλαμβάνουν, ολοκληρώνουν τις συναλλαγές γρήγορα και σωστά.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι κάθε ακίνητο που βγαίνει προς πώληση μέσω της HOMLI βρίσκει αγοραστή μέσα σε ελάχιστους μήνες ή ακόμα και λίγες εβδομάδες! Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η συνεργασία με τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες έχει ως αποτέλεσμα η διαδικασία, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο, να γίνεται χωρίς καθυστερήσεις και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Έτσι, αποφεύγονται συχνά λάθη που γίνονται στο real estate και καθυστερούν τις συναλλαγές, όπως οι εξωπραγματικές τιμές ή οι ακατάλληλοι υποψήφιοι αγοραστές.

Σε μια τόσο σημαντική στιγμή, όπως η πώληση ή η αγορά σπιτιού, ο HOMLI Expert βρίσκεται στο πλάι κάθε πελάτη, είναι άμεσα διαθέσιμος όποτε χρειάζεται και δίνει λύσεις σε κάθε βήμα, με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Αν ενδιαφέρεστε για την πώληση σπιτιού και ψάχνετε για μια αποδοτικότερη και πιο καινοτόμα προσέγγιση από αυτή που παρέχουν τα παραδοσιακά μεσιτικά γραφεία, συμβουλευθείτε τον προσωπικό σας HOMLI Expert εντελώς δωρεάν!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr