NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

NLPower Up your Mind: Δωρεάν σεμινάριο NLP Coaching από την Dynamic Equilibrium System

NLPower Up your Mind: Δωρεάν σεμινάριο NLP Coaching από την Dynamic Equilibrium System

Δωρεάν σεμινάριο NLP Coaching από την Dynamic Equilibrium System

Έρχεται το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Professional NLP Coach Certification από την Dynamic Equilibrium System που βραβεύτηκε διεθνώς το 2022 για την Ελλάδα!

Μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία ζωής στο Ανοικτό σεμινάριο NLP COACHING, που διοργανώνεται από τον αναγνωρισμένο και βραβευμένο φορέα Dynamic Equilibrium System (DES) σε συνεργασία με πιστοποιημένους διεθνείς οργανισμούς NLP (INLPTA, ANLP, Meta International).

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στον Πολυχώρο Χείρωνα στην Παιανία οι συμμετέχοντες μπορούν να ανακαλύψουν τις απεριόριστες δυνατότητες του NLP και να βιώσουν πώς μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν την ζωή.

Οι έμπειροι εκπαιδευτές NLP από διαφορετικούς τομείς και επαγγελματικά υπόβαθρα θα μοιραστούν τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες και πραγματικές ιστορίες, δίνοντας πληροφορίες για τους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν απόφοιτους και επαγγελματίες, οι οποίοι θα δώσουν μια καλύτερη κατανόηση αυτού του μοναδικού συστήματος.

Γνωρίστε τους εκπαιδευτές εδώ

Σε ποιους απευθύνεται αυτό το event

  • Σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του NLP Coaching σε βάθος και, πιο συγκεκριμένα, σε:
  • Επαγγελματίες Υγείας (διαιτολόγοι- ιατροί- φαρμακοποιοί)
  • Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές
  • Δασκάλους, εκπαιδευτικούς
  • Εκπαιδευτές ενηλίκων
  • Αθλητές
  • Στελέχη επιχειρήσεων
  • Ελεύθερους επαγγελματίες
  • Διαπραγματευτές & πωλητές

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ημερίδα θα έχουν την δυνατότητα:

  • Να μάθουν τι είναι και τι δεν είναι το NLP.
  • Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται επιστήμη. Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις;
  • Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται τέχνη.
  • Να μάθουν τις εφαρμογές του NLP σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις, η υγεία, η διατροφή και ο αθλητισμός, η προσωπική ανάπτυξη, η εκπαίδευση ενηλίκων και παιδιών, η ψυχολογία/ ψυχοθεραπεία.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν live διαδραστικά demos και να βιώσουν μια από τις πυρηνικές δεξιότητες του NLP.

Βραβευμένο πρόγραμμα στα International NLP Awards 2022

Το 2022 η ομάδα της DES κέρδισε το Διεθνές Βραβείο “εξαιρετικής προσφοράς κατά την διάρκεια της πανδημίας” στο Παγκόσμιο Συνέδριο του NLP για την εθελοντική δράση NLP from the Heart- Mind Antivirus Project (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Τι είναι το Professional NLP Coach Certification;

Ο ΝευροΓλωσσικός Προγραμματισμός (NeuroLinguistic Programming- NLP) θεωρείται ότι είναι, ταυτόχρονα, η τέχνη και η επιστήμη της προσωπικής αριστείας. Με απλά λόγια, ανήκει στον χώρο της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας καθώς είναι μια συνθετική επιστήμη που αποτελείται από πρακτικά εργαλεία και τεχνικές από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές ψυχολογίας, ενσωματώνοντας, στην εκπαίδευσή του, τις θεμελιώδεις δεξιότητες που χρειάζεται κάποιος για να μάθει ΠΩΣ να χρησιμοποιεί το μυαλό του, για να επικοινωνήσει τόσο με τον εαυτό του όσο και τους άλλους.

Παράλληλα, η εκπαίδευση στο Coaching οδηγεί σε έναν επαγγελματικό τίτλο και προετοιμάζει τον επαγγελματία να βοηθά, με τον κατάλληλο και εξατομικευμένο τρόπο, τον coachee του να παράγει τα αποτελέσματα που θέλει, να ξεπερνά τα εμπόδια που συναντά και να αναπτύσσει έναν ευέλικτο και ανθεκτικό τρόπο σκέψης.

Ο συνδυασμός των δυο προσεγγίσεων είναι καινοτόμος και εξαιρετικά δυνατός, δίνοντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των coaches στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα Professional NLP Coach είναι παγκόσμια βραβευμένο στα International NLP Awards 2022 μέσω της αναγνώρισης της ομάδας μας για την εθελοντική δράση NLP from the Heart- Mind Antivirus Project (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Γιατί Dynamic Equilibrium System;

Η Dynamic Equilibrium System (DES), είναι μια πρωτοπόρος και καταξιωμένη εκπαιδευτική εταιρία με πολυετή διεθνή εμπειρία και παγκόσμιες συνεργασίες και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο NLP, η εκπαιδευτική ομάδα:

  • Εκπροσωπεί αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο τον παγκόσμιο οργανισμό INLPTA (International NLP Trainers Association).
  • Εκπροσωπεί διεθνώς το ANLP (Association for NLP).
  • Εκπροσωπεί τον σύνδεσμο της Meta International (από τον συν-δημιουργό του NLP, Frank Pucelik).
  • Προάγει τη συνεργατικότητα μεταξύ φορέων και NLP εκπαιδευτών από άλλους οργανισμούς.
  • Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση του NLP
  • Προάγει την βιωματική εκπαίδευση στο NLP, πρεσβεύοντας την διαδραστική εκπαίδευση.

Η DES πρεσβεύει, παγκοσμίως, την ορθή χρήση των τεχνικών του NLP και είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανόνων του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας των εκπαιδεύσεων NLP που γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε αυτή την ημερίδα που είναι ανοιχτή στο κοινό για να μάθει, έγκυρα, τι είναι και τι δεν είναι το NLP, οι τομείς στους οποίους βρίσκει εφαρμογή και, τέλος, θα μάθει μια από τις βασικές τεχνικές του NLP.

Σε αυτούς τους ανθρώπους απευθυνόμαστε. Στην επόμενη γενιά των NLP Coaches!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί υβριδικά (διά ζώσης και μέσω zoom) το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 12μμ ως τις 2μμ, στον Πολυχώρο Χείρωνα στην Παιανία (19ο χλμ Λεωφ. Αθηνών- Λαυρίου, δείτε τον χάρτη εδώ).

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Ο αριθμός των δια ζώσης συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και οι θέσεις είναι ονομαστικές. Αν θέλετε να συμμετέχετε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Συμμετοχής ως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, οι διοργανωτές θα σας καλέσουν για την επιβεβαίωση της συμμετοχή σας.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες που θα βρεθούν ζωντανά θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν προσωπικά με τους εκπαιδευτές και να λάβουν αναμνηστικά δώρα.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο event (live- online) θα επωφεληθούν της έκπτωσης 30% στα δίδακτρα του προγράμματος ως 25/2/23

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr