NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Samsung Electronics Hellas χορηγός τεχνολογίας στο GAMEATHLON

Η Samsung Electronics Hellas χορηγός τεχνολογίας στο GAMEATHLON

Η Samsung Electronics Hellas υποστήριξε, ως χορηγός τεχνολογίας, το GAMEATHLON, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα για το gaming. Κατά τη διάρκεια της διήμερης γιορτής gaming, οι φίλοι της τεχνολογίας απόλαυσαν τις νέες τάσεις στον κόσμο των e-sports και των video games, μέσα από τα πιο προηγμένα μοντέλα smartphone και τηλεοράσεων της Samsung.

Οι επισκέπτες του GAMEATHLON είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά premium smartphones Galaxy S23 και να δοκιμάσουν τις εκπληκτικές δυνατότητες mobile gaming, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι σε ένα από τα 16 mobile devices gaming spots που βρίσκονταν στο χώρο. Με το Galaxy S23 Ultra που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην εμπειρία του mobile gaming, χάρη στις λειτουργίες που ενσωματώνει, οι παρευρισκόμενοι της διοργάνωσης απόλαυσαν επικές στιγμές παιχνιδιού και δράσης. Κυρίαρχο στοιχείο της ναυαρχίδας της σειράς Galaxy, αποτελεί ο επεξεργαστής Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, ο ταχύτερος και πιο ισχυρός επεξεργαστής που έχει ενσωματωθεί ποτέ σε Samsung smartphone. Η παραπάνω gaming εμπειρία αποτυπώθηκε με την επική κάμερα του Galaxy S23 Ultra και μοιράστηκε άμεσα και απρόσκοπτα στους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες μέσω της εφαρμογής QuickShare.

Ακόμη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του GAMEATHLON, οι Gamers είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους, στις καλύτερες Neo QLED Gaming τηλεοράσεις της Samsung. Μέσα από οκτώ Gaming stations, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία Gaming στα 144 Hz σε 4Κ ανάλυση σε διάφορούς τίτλους παιχνιδιών, απολαμβάνοντας πληθώρα τεχνολογιών όπως το Auto Low Latency Mode και το Freesync Premium Pro, τα οποία μαζί με την κορυφαία ποιότητα εικόνας των Neo QLED δημιουργούσαν μία μοναδική Gaming εμπειρία.

H Samsung συνεχίζει τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες του gaming κοινού. Από την απλή ψυχαγωγία μέχρι τα ανταγωνιστικά esports, τα προηγμένα μοντέλα κινητών συσκευών και τηλεοράσεων της εταιρείας δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν τις πιο επικές στιγμές παιχνιδιού με έμφαση στην ισχυρή απόδοση, την ταχύτητα και την υψηλή ευκρίνεια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr