NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα συνεργασία για Wolt και Μασούτη

Νέα συνεργασία για Wolt και Μασούτη

Wolt και Μασούτης εγκαινιάζουν τη νέα τους συνεργασία, φέρνοντας στην πόρτα των χρηστών της πλατφόρμας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, μέσα σε λίγα λεπτά. Ήδη 8 καταστήματα Μασούτης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνολικά 4 καταστήματα σε Βόλο, Λάρισα, Πάτρα και Κοζάνη είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή της Wolt.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου 2022, οι πελάτες της Wolt μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περίπου 5.000 κωδικούς προϊόντων, που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες, όπως γαλακτοκομικά, αλλαντικά, αλλά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης. Τα διαθέσιμα προϊόντα θα ανανεώνονται τακτικά με νέες ετικέτες και με πάνω από 1.000 προσφορές κάθε εβδομάδα, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας των σύγχρονων νοικοκυριών.

Παράλληλα, οι πελάτες της Wolt έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο, μέσω του live tracking της εφαρμογής της Wolt.

Επιπλέον, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους αξιοποιώντας το φιλικό προς τον χρήστη μενού που συνοδεύεται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να είναι πιο εύκολη.

Οι παραγγελίες στα καταστήματα Μασούτης πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-20:00) και Σάββατο (09:00-19:00), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προ-παραγγελίας μέσω της πλατφόρμας της Wolt, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για όλο το 24ωρο, με παράδοση εντός του προκαθορισμένου ωραρίου. Οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο μέσω κάρτας, όσο και με μετρητά.

Ο Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά πως «Η νέα μας συνεργασία με μια σημαντική ελληνική αλυσίδα supermarket στην Ελλάδα, όπως η Μασούτης, εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού για τον συνεχή εμπλουτισμό των διαθέσιμων επιλογών στην εφαρμογή της Wolt. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να δημιουργούμε υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών μας. Μέσω της νέας συνεργασίας με τη Μασούτης αυξάνουμε ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές για τους χρήστες της εφαρμογής μας, κάνοντας τις αγορές τους πιο εύκολες και γρήγορες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr