NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής αποκατάστασης από τη l’artigiano

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής αποκατάστασης από τη l’artigiano

Η l’artigiano, σε συνεργασία με την ιταλική σχολή Accademia Pizzaioli, σχεδίασε και παρουσιάζει ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης και αποκατάστασης που απευθύνεται σε ανέργους 18-30 ετών.

Το πρόγραμμα αποτελείται από πρακτική εκπαίδευση και εξειδίκευση σε τρεις διαφορετικές ειδικότητες, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τα πάντα γύρω από τον συναρπαστικό χώρο της πίτσας. Για εκείνους που επιθυμούν να εργαστούν ως pizzaioli, μάγειρες ή υπεύθυνοι καταστήματος, η σύμπραξη της l’artigiano με την Accademia Pizzaioli Greece καταφέρνει να καλύψει κάθε προτίμηση και να τους παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, γνώσεις και εμπειρία.

Παράλληλα, από την 1η κιόλας ημέρα έναρξης του προγράμματος, οι συμμετέχοντες προσλαμβάνονται άμεσα από τη l’artigiano, ενώ με την ολοκλήρωση του δωρεάν εκπαιδευτικού προγράμματος, λαμβάνουν Πιστοποίηση Επαγγελματικής Κατάρτισης με την υπογραφή της Accademia Pizzaioli.

Όσοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν δωρεάν και ταυτόχρονα να γίνουν μέλος της αναπτυσσόμενης ομάδας της l’artigiano, κάνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, μ’ ένα κλικ εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr