NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η ΗΛΙΟΣ στη φετινή Foodexpo

Η ΗΛΙΟΣ στη φετινή Foodexpo

Η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα συμμετέχει στη Foodexpo 2023 στο Hall 3, περίπτερο C11 παρουσιάζοντας στους αγοραστές που αναμένονται να παρευρεθούν στην έκθεση τις σειρές προϊόντων της.

Ειδικότερα, η εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει νέα λανσαρίσματα, νέα πρωτοποριακά βιολογικά προϊόντα, νέα προϊόντα χωρίς γλουτένη, που απευθύνονται σε όσους αναζητούν την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητά τους, αλλά και σε όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Τα Kiddo pasta by Helios χωρίς γλουτένη από κίτρινη φακή για τους μικρούς φίλους και τα artesian biodegradable organic pasta straw, βιοδιασπώμενα βιολογικά καλαμάκια, έρχονται να συμπληρώσουν τη μεγάλη «οικογένεια» των βιολογικών προϊόντων ΗΛΙΟΣ.

Επιπλέον, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα κανελόνια χωρίς γλουτένη, τις πεταλούδες και τις ταλιατέλες χωρίς γλουτένη.

Ταυτόχρονα, οι στοχευμένοι αγοραστές από την Ελλάδα και τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αγαπημένες σειρές προϊόντων της ΗΛΙΟΣ, όπως η κλασσική, η παραδοσιακή, η ολικής άλεσης, των λαχανικών, η espressi γρήγορου βρασμού, τα παιδικά της, των χωρίς γλουτένη και πολλές ακόμα.

Με την παρουσία της στην έκθεση η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στοχεύει στη σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών σε υπάρχουσες, αλλά και σε νέες αγορές. Εκπροσωπώντας το ελληνικό επιχειρείν η ΗΛΙΟΣ είναι μεταξύ των εταιριών που θα βρίσκονται στο κοινό περίπτερο των μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στο Hall 3, Stands Β02 - 14, C01 - 13.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr