NEWSFLASH...
Καινοτομία & Τεχνολογία
ανάγνωση

Οι λύσεις Cisco Umbrella και Cisco DUO ενισχύουν την ανθεκτικότητα της εταιρικής σας ασφάλειας!

Οι λύσεις Cisco Umbrella και Cisco DUO ενισχύουν την ανθεκτικότητα της εταιρικής σας ασφάλειας!

Οι κυβερνοεπιθέσεις πραγματοποιούνται ανά 39 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, ενώ το μέσο κόστος παραβίασης δεδομένων το 2021 υπολογίζεται 4,24 εκατομμύρια δολάρια! Τα νούμερα αυτά αναμένονται να αυξηθούν σημαντικά το 2023.

Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ότι η καθημερινή ζωή εξαρτάται πλέον από την τεχνολογία περισσότερο από ποτέ! Τα οφέλη αυτής της τάσης κυμαίνονται από τη σχεδόν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες στο διαδίκτυο έως τις σύγχρονες ανέσεις που παρέχει η τεχνολογία του έξυπνου οικιακού αυτοματισμού και του Internet of Things. Αυτό σημαίνει, ταυτόχρονα, μεγαλύτερο όγκο λήψης και επεξεργασίας δεδομένων, άρα και μεγαλύτερες προκλήσεις ως προς την ασφάλειά τους για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Μάλιστα, οι υβριδικές τεχνολογίες cloud έχουν κάνει το τοπίο του cybersecurity πολύ πιο περίπλοκο, αφού οι υπεύθυνοι για τα θέματα ασφαλείας καλούνται να συμβαδίσουν με τους μεταβαλλόμενους κινδύνους, τις απαιτήσεις συμμόρφωσης, τα εργαλεία και τις αρχιτεκτονικές αλλαγές που εισάγουν αυτές οι τεχνολογίες.

Η παραδοσιακή περιμετρική ασφάλεια δικτύου δεν είναι πλέον αποτελεσματική από μόνη της και οι ομάδες ασφαλείας πρέπει να επανεξετάσουν την προσέγγισή τους για να ενσωματώσουν τις σύγχρονες αρχές Zero Trust Architecture σε κάθε επίπεδο των επιχειρησιακών υποδομών.

Οι άνθρωποι και οι διαδικασίες θα πρέπει να ευθυγραμμίζονται για τη συνεχή παρακολούθηση και αντιμετώπιση της ασφάλειας έγκαιρα με αυτοματοποιημένο τρόπο. Γι’ αυτό οι λύσεις Cisco Umbrella και Duo είναι απαραίτητες για κάθε σύγχρονη εταιρεία.

Cisco Umbrella: Μια ομπρέλα προστασίας απέναντι στις απειλές

Το Cisco Umbrella είναι μια σύγχρονη λύση κυβερνοασφάλειας από το cloud, εύκολη και ευέλικτη για του χρήστες της επιχείρησής σας εντός και εκτός εταιρικού δικτύου. Συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες σε μία λύση, ώστε μπορείτε να επεκτείνετε την ασφάλεια των δεδομένων σε συσκευές και απομακρυσμένους χρήστες από οπουδήποτε.

Το Cisco Umbrella παρέχει ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο και τη χρήση των cloud εφαρμογών της εταιρείας σας. Με το Cisco Umbrella μπορείτε να έχετε:



See-spot-illustration.png?mtime=20230411132427#asset:409380


Επίβλεψη: Αποκτήστε ορατότητα όλων των συσκευών, απομακρυσμένων ή on-site, και των cloud υπηρεσιών της εταιρείας σας

Protect-Spot-Illustration.png?mtime=20230411132459#asset:409381


Προστασία: Προστατευτείτε απέναντι σε επιθέσεις phishing, malware, και ransomware


Learn-spot-illustration.png?mtime=20230411132538#asset:409382


Γνώση: Αποκτήστε τη γνώση για να αποκαλύπτετε και να αμύνεστε ενάντια σε τρέχουσες και αναδυόμενες απειλές


Τι επιτυγχάνετε με το Cisco Umbrella;


67Am-zEgOITinXhJMlyCzxja6HuEjvZda8sM19xjP8xG3Vzp-AfKHWvU8GxVx6chbbZJtOss5-Y0Ur77S2O_G1igcGG_TiKgldb8eQwe0B4Pa2_ZVHAxo5DBUCkTUirXYSbsHkA7z7HEiood4vglaA Ευέλικτη προστασία ασφαλείας εντός και εκτός δικτύου


jDrQUyM48s_S7OyxJT-9E2i7VtqfRKK4EmKJy0i_sjAFxXAHuLbLSaHqlR1fx-rhevhmZp6MJt7AbZar1YrH86B1kqCt2zJ7uR9EgqLC9jGPwyyEIZvifrkKWWir8dOpCjOYQ3rZVMfGx1oM9UvRZg Σταθερές πολιτικές ασφάλειας και στα απομακρυσμένα εταιρικά sites


-Q4G4JvJHqOzEmlbbAlBu8oqtfHEQR0RkymOhWKuoKvFfUWxTYkO74Nr0HzsOiuTMlADCUAXYvuJg9uUBS3ZD4-RYOxGgMQ3dhSgqOsSQSzsn-nPJDsxfDdySlmHjpa88hDcsOWtpGNf4VLdjO_awg Καλύτερη απόδοση και ικανοποίηση τελικού χρήστη από οπουδήποτε


Η απόδοση του δικτύου μετράει

Όταν επιλέγετε μια cloud υπηρεσία ασφάλειας, είναι σημαντική η απόδοση του δικτύου. Οι συσκευές των χρηστών δημιουργούν πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις κάθε φορά που έχουν πρόσβαση σε έναν ιστότοπο. Η δημιουργία γρήγορης σύνδεσης, χωρίς καθυστέρηση, είναι κρίσιμη. Η ευέλικτη παγκόσμια cloud αρχιτεκτονική της Umbrella προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία δικτύου για να διατηρείται η απόδοσή του γρήγορη και οι συνδέσεις σας ασφαλείς.

Από μικρές επιχειρήσεις χωρίς αφοσιωμένους επαγγελματίες ασφαλείας έως πολυεθνικές επιχειρήσεις με πολύπλοκα περιβάλλοντα, τα πακέτα του Cisco Umbrella έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη λειτουργικότητα που απαιτείται για κάθε επιχείρηση και περιλαμβάνουν όλο και πιο εξελιγμένες δυνατότητες για αυξημένη ευελιξία, ορατότητα και έλεγχο.


Cisco DUO: Μέγιστη ασφάλεια για πιστοποίηση και ασφαλή πρόσβαση χρηστών

Το Cisco DUO είναι μια cloud-based πλατφόρμα ασφάλειας που αυθεντικοποιεί τον χρήστη των ΙΤ υποδομών της εταιρίας σας και προστατεύει την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές, από οποιαδήποτε συσκευή, από οπουδήποτε.

Ως μέρος της ολοκληρωμένης σουίτας προϊόντων ασφαλείας της Cisco, το DUO βοηθά τον οργανισμό σας και κάθε χρήστη σε αυτόν να επιτύχει ανθεκτικότητα στην ασφάλεια. Το προϊόν είναι εύκολο στη χρήση, προστατεύει οποιαδήποτε συσκευή και ενσωματώνεται με οποιαδήποτε εφαρμογή. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο τόσο στη χρήση όσο και στην εγκατάσταση, παρέχοντας πλήρη ορατότητα και έλεγχο.

Picture1.png?mtime=20230411132818#asset:409383



Τι επιτυγχάνετε με το Cisco DUO

Το Cisco DUO επαληθεύει την ταυτότητα του χρήστη με τη μέθοδο Multi-Factor Authentication (MFA). Σε συνδυασμό με τα device health checks και άλλες κρίσιμες πληροφορίες για τις συσκευές των χρηστών, σας παρέχει τις πολιτικές και τον έλεγχο που χρειάζονται για να περιοριστεί η πρόσβαση βάσει συσκευής ή χρήστη. Προστατεύει από κλεμμένα credentials και επικίνδυνες συσκευές καθώς και από μη επιθυμητή πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα.

Zero Trust Security

Αυτός ο συνδυασμός εμπιστοσύνης χρήστη και συσκευής χτίζει μια ισχυρή βάση για ένα zero-trust security μοντέλο και αφορά όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα πακέτα του Cisco DUO που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους.

Αποκτήστε σήμερα την ασφάλεια που χρειάζεστε!

Η λύσεις Cisco Umbrella και Duo είναι επιλέξιμες στο πλαίσιο του Προγράμματος Ι «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers) του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, με 90% επιδότηση για τους δικαιούχους του προγράμματος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cisco Umbrella και το Cisco DUO, επικοινωνήστε μαζί μας στο d.networking@info.quest.gr ή στο cisco@info.quest.gr.


Graphical user interface, text Description automatically generated





... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr