NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

17 με 22 Απριλίου 2023 η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU 2023

17 με 22 Απριλίου 2023 η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU 2023

Τις πύλες της θα ανοίξει στις 17 με 22 Απριλίου 2023 η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU, στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η BAU αποτελεί την κορυφαία έκθεση του κλάδου της οικοδομής, μέσω της οποίας αρκετές ελληνικές εταιρείες και μια κυπριακή θα προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο διεθνές κοινό της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι στη BAU 2023 θα συμμετέχουν συνολικά 2.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν σε 19 αίθουσες, με τη συνολική έκταση της έκθεση να αγγίζει τα 200.000 τ.μ.

Όσοι επισκεφθούν την έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ποικίλα φόρουμ γύρω από τον κλάδο της οικοδομής, με θέματα όπως «οι προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής», αλλά και «ο ψηφιακός μετασχηματισμός». Για την είσοδο στην έκθεση είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου από την επίσημη ιστοσελίδα της BAU: https://bau-muenchen.com/en/visitors/plan-your-visit/purchase-ticket/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr