NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

AFI: 2 νέοι κύκλοι δωρεάν webinars - συνεργασία με PwC Greece και Deree School of Business and Economics

AFI: 2 νέοι κύκλοι δωρεάν webinars - συνεργασία με PwC Greece και Deree School of Business and Economics

Δυο νέους κύκλους δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων (webinars) σε συνεργασία με την PwC Greece και το Deree School of Business and Economics φέρνει η Action Finance Initiative - Ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη 25/04 και ολοκληρώνονται τέλη Ιουνίου.

Action Finance Initiative - PwC Greece

Η Action Finance Initiative μαζί με την PwC Greece διοργανώνουν διαδικτυακά σεμινάρια για νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και κάντε την εγγραφή σας!


Βασικές νομικές αρχές για μικρές επιχειρήσεις, 25/04, 09:30-11:00

Κάντε εγγραφή: ΕΔΩ

Το σεμινάριο αναλύει νομικά θέματα για τη σύσταση, τη δομή και τις υποχρεώσεις μικρών επιχειρήσεων και startups, και βασικές μορφές σύστασης εταιρειών, εστιάζοντας στις ΙΚΕ.

Περιγράφει τα βήματα, όπως κόστος και χρόνος σύστασης, απαραίτητα έγγραφα, περιεχόμενο καταστατικού, επωνυμία, έδρα, εταιρικό κεφάλαιο, πράξεις κατά το ιδρυτικό στάδιο, καθώς και εταιρικοί μετασχηματισμοί.

Εισηγητές:

Σπύρος Βάλβης, Manager, Tax & Legal Services, PwC Ελλάδος

Τέτα Σεληνιωτάκη, Senior Associate, Tax & Legal Services, PwC Ελλάδος


Business plan για μικρές επιχειρήσεις, 03/05, 09:30-11:00

Κάντε εγγραφή: ΕΔΩ

Το σεμινάριο δίνει το βασικό πλαίσιο χρηματοοικονομικών θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουν οι startup, ένα business plan που εστιάζει στο σχεδιασμό του οικονομικού μοντέλου, καθώς και προβλέψεις και χρηματοδότηση.

Παρέχει πρακτικές συμβουλές, χρήσιμα εργαλεία και παραδείγματα.

Εισηγητές:

Μπάρος Κωνσταντίνος, Manager, Strategy, Advisory, PwC Ελλάδος

Γρηγόρης Λιάλιος, Senior Associate, Advisory, PwC Ελλάδος


Search Engine Optimization/Πώς θα επωφεληθείτε από τις μηχανές αναζήτησεις στο Διαδίκτυο, 17/05 09:30 - 11:00

Κάντε εγγραφή: ΕΔΩ

Ποιες κινήσεις πρέπει να κάνουν οι μικρές επιχειρήσεις για να βρεθεί η ιστοσελίδα τους στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων μια μηχανής αναζήτησης (πχ google); Το σεμινάριο εστιάζει στον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης και τα κριτήριά τους για την αξιολόγηση του περιεχομένου σελίδων.

Αναλύει τις ιδιαιτερότητες των τεχνολογιών για τη διάθεση και εξυπηρέτηση των ιστοσελίδων ή για την υλοποίηση εφαρμογών. Παρουσιάζει πρακτικές τεχνικές για Search Engine Optimization (SEO), πριν απευθυνθούμε σε εξωτερική βοήθεια.

Εισηγητές:

Χάρης Λαδάς, Senior Manager, Advisory, PwC Ελλάδος

Κωστής Φράγκος, Manager, Advisory, PwC Ελλάδος


Client Relations Management/Διαχείριση σχέσεων με πελάτες, 07/06 09:30-11:00

Κάντε εγγραφή: ΕΔΩ

Διαχείριση των σχέσεων μιας επιχείρησης με τους πελάτες της ως ένα σημαντικό, μετρήσιμο περιουσιακό στοιχείο της.

Η σωστή διαχείριση του πελατολογίου από τα πρώτα βήματα μιας startup, θα της δώσει τη δυνατότητα να προσελκύσει επενδυτές και να εξελιχθεί.

Εξετάζει τις βασικές διαφορές B2B, B2C σχέσεων, τμηματοποίηση πελατολογίου, τρόπους απόκτησης και διατήρησης πελατών, κανάλια και τρόποι επικοινωνίας, εργαλεία μέτρησης ικανοποίησης πελατών, "εμπειρία πελάτη", ανάλυση και αξιοποίηση των δεδομένων CRM συστημάτων.

Εισηγητές:

Άννα Ταμπακιάν, Senior Manager, Advisory Activation Hub, PwC

Θεοδόσης Γιαζιτζής, Manager, Advisory, Customer Experience Consulting, PwC


AFI_Webinars_Deree-03-1.jpg?mtime=20230421151844#asset:410808


Action Finance Initiative - Deree

Η συγκεκριμένη δράση με στόχο την στήριξη για θέματα ανθρώπινου δυναμικού, υποστηρίζεται από την Action Finance Initiative και το Deree School of Graduate & Professional Education του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και ειδικότερα από τον αναπληρωτή καθηγητή Δρ. Κωνσταντίνο Τασούλη και τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Οργανωσιακή Ψυχολογία. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και κάντε την εγγραφή σας!

AFI & Deree - “Προσέλκυση και επιλογή ανθρώπινου δυναμικού σε μικρές επιχειρήσεις: Βασικές αρχές, στάδια, και καλές πρακτικές” 10/05, 17:00 - 19:30

Κάντε εγγραφή: ΕΔΩ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν βασικές αρχές, μεθόδους, και διαδικασίες προσέλκυσης και επιλογής εργαζομένων. Θα παρουσιαστούν πρακτικά εργαλεία, θα αναλυθούν περιπτώσεις μελέτης, και θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές με στόχο να βοηθηθούν οι επιχειρηματίες να επιλέξουν το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Το σεμινάριο είναι διαδραστικό, δεν προϋποθέτει σχετικές γνώσεις, οι συμμετέχοντες-εργοδότες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, και απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα της στελέχωσης.

AFI & Deree - "Αποτελεσματική καθοδήγηση, παρακίνηση και ανάπτυξη των εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις” 24/05, 17:00 - 19:30

Κάντε εγγραφή: ΕΔΩ

Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν την σημασία της παροχής σύγχρονων, κατάλληλων κινήτρων για την ενίσχυση της ικανοποίησης, της αφοσίωσης, και της παραγωγικότητας ενός εργαζόμενου ή μιας μικρής ομάδας. Θα συζητηθούν σύγχρονες προσεγγίσεις παρακίνησης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις δυνατότητες των πολύ μικρών επιχειρήσεων. Το σεμινάριο είναι διαδραστικό, περιλαμβάνει ασκήσεις, τεχνικές, και περιπτώσεις μελέτης, και στοχεύει στην ανάπτυξη των γνώσεων και ικανοτήτων των συμμετεχόντων σε αυτούς τους τομείς.

AFI & DEREE - Ηγεσία και Διαπροσωπικές Iκανότητες 14/06, 17:00 - 19:30

Κάντε εγγραφή: ΕΔΩ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr