NEWSFLASH...
Καινοτομία & Τεχνολογία
ανάγνωση

Μπορώ να βρω γιατρό εύκολα και γρήγορα;

Μπορώ να βρω γιατρό εύκολα και γρήγορα;

​Το διαδίκτυο αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για την καθημερινότητα μας. Ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης δεν αποτελεί εξαίρεση.

Όσο περισσότερο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, τόσο περισσότερο θέλουν να ενημερώνονται και να πραγματοποιούν έρευνα για τις καλύτερες δυνατές επιλογές τους. Το ίδιο ισχύει και για την εύρεση γιατρού. Μέσα από το instaDoctor οι χρήστες μπορούν να βρουν εύκολα πληροφορίες για τον κάθε γιατρό και να κλείσουν δωρεάν το ραντεβού τους με ένα κλικ! Τόσο απλά και γρήγορα!

Τι είναι το instaDoctor;

Το instadoctor.gr αποτελεί τη νέα πλατφόρμα στην οποία ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει γιατρό σε οποιαδήποτε ειδικότητα και περιοχή αναζητά, να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει για τον κάθε ειδικό και να κλείσει ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής του μέσα σε 1 λεπτό! Τι προσφέρει όμως η εύρεση γιατρού μέσω αυτής της πλατφόρμας;

Άμεση και εύκολη εύρεση γιατρού

Η χρήση της πλατφόρμας είναι ιδιαίτερα απλή, και ο καθένας μπορεί να βρει γρήγορα τον γιατρό που αναζητά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να συμπληρώσει την ειδικότητα που τον ενδιαφέρει και αν θέλει κάποια συγκεκριμένη περιοχή. Στη συνέχεια, εμφανίζεται μια μεγάλη λίστα με γιατρούς, καθώς και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τον καθένα από αυτούς.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον κάθε γιατρό

Πριν συναντήσουμε έναν γιατρό, αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια και εμπιστοσύνη αν γνωρίζουμε αρκετές πληροφορίες για αυτόν. Στο instadoctor.gr θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε πριν τον συναντήσετε. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται οι σπουδές του γιατρού, η εμπειρία, καθώς και η εξειδίκευση και η περαιτέρω κατάρτιση. Επιπλέον, περιλαμβάνονται και περαιτέρω πληροφορίες, όπως για παράδειγμα αν είναι μέλος συλλόγων, συμμετοχές του σε συνέδρια, καθώς και τυχόν δημοσιεύσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις περιλαμβάνονται και φωτογραφίες του γιατρού και του ιατρείου, χάρτης, ταμεία που δέχεται και συγκεκριμένες παροχές, όπως για παράδειγμα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, πιστοποιητικά, αν αναλαμβάνει χειρουργικά περιστατικά, αν δέχεται παιδιά κ.α.

Ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας

Οι μέρες που έπρεπε να περιμένετε τις ώρες ιατρείου για να κλείσετε ραντεβού ανήκουν πια στο παρελθόν. Τώρα, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε. Μέσα από το instadoctor.gr το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημέρα και ώρα που σας βολεύει και να περιμένετε την επιβεβαίωση του ραντεβού σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και πολύ αργά το βράδυ. Η εγγραφή στην πλατφόρμα, καθώς και η χρήση όλης της ιστοσελίδας είναι εντελώς δωρεάν.

Ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε, ή δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψη στο ιατρείο του γιατρού, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα της online τηλεδιάσκεψης μέσα από το instadoctor.gr. Πλέον, μέσα από μία μόνο πλατφόρμα μπορείτε να κλείνετε ιατρικά ραντεβού, να βλέπετε το προφίλ του κάθε γιατρού και να επικοινωνείτε μαζί τους από την άνεση του σπιτιού σας. Χάρη στο instadoctor.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καλύτερα για τις επιλογές που έχετε και να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις για την υγεία σας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr