NEWSFLASH...
Καινοτομία & Τεχνολογία
ανάγνωση

Polikatikia.gr: Πώς φέρνει την ψηφιακή εποχή στη διαχείριση της πολυκατοικίας

Polikatikia.gr: Πώς φέρνει την ψηφιακή εποχή στη διαχείριση της πολυκατοικίας

Αν θα θέλαμε να φανταστούμε ιστορίες «καθημερινής τρέλας», τότε σίγουρα θα πρέπει να μιλήσουμε για την γνωστή σε όλους ελληνική πολυκατοικία.

Είναι γεγονός πως μια πολυκατοικία - μια κατοικία περισσοτέρων από μιας οικογενειών - αποτελεί «μικρογραφία» της κοινωνίας. Ανθρώπων με διαφορετικά «θέλω», ανάγκες και απόψεις.

Διαφορετικοί άνθρωποι που καλούνται, δηλαδή, να συνεργαστούν για την εύρυθμη διαχείριση του κτιρίου τους, κάτι που πολλές φορές είναι αδύνατο...

Πέραν τούτου η καλή διαχείριση μιας πολυκατοικίας απαιτεί χρόνο και προθυμία: Οι σύγχρονοι τρόποι ζωής πολλές φορές είναι τέτοιοι που καθιστούν την διαχείριση σε μια απλή τυπική οικονομική συναλλαγή για την πληρωμή κοινοχρήστων. Ωστόσο απαιτούνται τεχνικές γνώσεις, φροντίδα... πρόληψη χειμώνα - καλοκαίρι.

Χαρτιά, ειδοποιήσεις, τηλέφωνα, χρήματα δικά σου και χρήματα άλλων; Ποιος χρωστάει, ποιος έχει πληρώσει; Τι έγινε με τον καθαρισμό στην πιλοτή και τι θα γίνει με το πετρέλαιο θέρμανσης που όλοι παραπονιούνται; Κανονική full time δουλειά για ένα διαχειριστή.

Από την άλλη πλευρά, έχεις μαζέψει τόσα χαρτιά, ψάχνεις τον διαχειριστή (ο οποίος πάλι λείπει)… αλλά δεν μπορείς να ενοχλείς και ώρες κοινής ησυχίας...Μήπως κάθε κάτοικος να ξεμπερδεύει με λίγα κλικ από το κινητό του;

Κι όμως, στην σύγχρονη σήμερα τεχνολογικά εποχή, υπάρχει λύση (για διαχειριστές - ιδιοκτήτες και ενοίκους).

Η Looper εκσυγχρονίζει την αγορά

Η νέα εποχή στη διαχείριση της πολυκατοικίας έρχεται με την δωρεάν εφαρμογή Polikatikia.gr που αποτελεί τον νέο τόπο συνάντησης των ανθρώπων μιας πολυκατοικίας: Με νόμιμο και διαφανή τρόπο έρχεται να λύσει τα καθημερινά προβλήματα στην διαχείριση του κτηρίου.

Η εν λόγω εφαρμογή είναι δημιούργημα της εταιρείας Looper με έδρα την Αθήνα που από το 2019 δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας.

Η εταιρεία δημιούργησε αυτό το καινοτόμο προϊόν στα πλαίσια του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της συγκεκριμένης αγοράς, θέτοντας τις βάσεις για ένα σύγχρονο τρόπο διαχείρισης των ζητημάτων που αφορούν το ίδιο μας το «σπίτι».

Άλλωστε οι σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις σε κάθε οικονομική - κοινωνική δραστηριότητα σήμερα και άλλοι σύγχρονοι παράμετροι καθιστούν την δωρεάν εφαρμογή Polikatikia.gr ότι πιο χρήσιμο για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων στη πολυκατοικία μας.

Ειδικότερα, το εξατομικευμένο αυτό εργαλείο έρχεται να καλύψει το τεχνολογικό κενό στον χώρο, εκμηδενίζει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των γραφειοκρατικών εργασιών, δίνοντας τον έλεγχο πάλι στον διαχειριστή και τους κάτοικους, χωρίς να αποκλείει τον παραδοσιακό τρόπο εξυπηρέτησης των μεγαλύτερων γειτόνων μας.

Επί της ουσίας, αποκαθιστά τις σχέσεις των ενοίκων, παρέχοντας εργαλεία που κάνουν την καθημερινότητα εύκολη και γρήγορη, μακριά από διαφωνίες και συγκρούσεις.


Polikatikia-April-InText4.jpg?mtime=20230428130719#asset:412305


Μεγάλη ήδη η απήχηση

Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του δωρεάν app Polikatikia.gr, ελαχιστοποιεί την πολυπλοκότητα της διαχείρισης, διευκολύνοντας το δύσκολο έργο του διαχειριστή, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα και στους κάτοικους να συμμετέχουν ενεργά.

To δωρεάν app polikatikia.gr είναι διαθέσιμo για υπολογιστή και κινητό και χρησιμοποιείται ήδη σε πάνω από 60.000 διαμερίσματα και 8.000 πολυκατοικίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πολυκατοικιών.

Με στόχο τη μέγιστη εξυπηρέτηση των χρηστών, μέσω της εφαρμογής εξυπηρετούνται και διαδικασίες που μέχρι τώρα φάνταζαν αγγαρεία σε όποιον επέλεγε να ασχοληθεί (έκδοση ΑΦΜ πολυκατοικίας, ασφάλειες για το κτίριο ή τον κάτοικο κ.λπ.).

Win - win λύση

Πλέον οι ανάγκες του κτηρίου, οι εισπράξεις, τα ειδοποιητήρια και πολλές ακόμα βασικές διαδικασίες της διαχείρισης γίνονται αυτόματα με ευκολία, σύγχρονα εργαλεία και διαφάνεια. Κάθε διαχειριστής έχει στη κατοχή του αυτοματοποιήσεις που τον βοηθούν να κάνει τη διαχείριση της πολυκατοικίας πιο «έξυπνη», με λιγότερο χρόνο και κόπο: με στατιστικά, αναφορές και οικονομικά στοιχεία.

Τέλος, κάθε κάτοικος έχει πρόσβαση μέσω του ψηφιακού του προφίλ σε ενημερώσεις, ιστορικό, αναλύσει, οφειλές και πληρωμές, έχοντας την δυνατότητα να πληρώσει γρήγορα και με ασφάλεια.

Η νέα εποχή στη διαχείριση της πολυκατοικίας έφτασε στο δωρεάν app Polikatikia.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr