NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Tack TMI Greece: Ενισχύει την παρουσία της, πώς εκπαιδεύει το ανθρώπινο δυναμικό

Tack TMI Greece: Ενισχύει την παρουσία της, πώς εκπαιδεύει το ανθρώπινο δυναμικό

Με 110 χρόνια παρουσίας στη παγκόσμια αγορά ως TACK TMI και 25 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας της ομάδας των εκπαιδευτών στην ελληνική αγορά και πραγματικότητα, η Tack TMI Greece έρχεται να προσδώσει υπεραξία στις προσπάθειες εκπαίδευσης και ανέλιξης κάθε επαγγελματία.

Όπως εξήγησε η διοίκηση σε συνάντηση με τα media - με αφορμή και την πρόσφατη έρευνα της εταιρείας για την εκπαίδευση - οι εργαζόμενοι μετά την πανδημία έχουν και την δια ζώσης εκπαίδευση ως προτεραιότητα. Οι συνθήκες συνεχώς αλλάζουν και μετά τα φαινόμενα της Μεγάλης & Σιωπηρής Παραίτησης, στο επίκεντρο έρχονται τα κρίσιμα ζητήματα έλλειψης ταλέντου.

Κατά τα άλλα, κρίσιμη είναι πλέον η ισορροπία ανάμεσα σε εργασία και προσωπικό χρόνο, με τις νεότερες γενιές να αναζητούν περισσότερα πράγματα όσον αφορά την εργασία τους.

Θιασώτες του SHIFT όχι του CHANGE

Όπως υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιώργος Μπαμπαλιάρης, General Manager της Tack TMI Greece, στόχος είναι η εταιρεία να καταστεί καταλύτης αλλαγών φέρνοντας τον κάθε εργαζόμενο να αναρωτηθεί "μήπως πρέπει να αλλάξω", σχολιάζοντας πως η εκπαίδευση γίνεται με όλους τους δυνατούς και σύγχρονους τρόπους.

Όπως τόνισε, εκπαίδευση παρέχεται σε Γενικούς Διευθυντές, middle managers, πωλητές και κάθε άλλο εργαζόμενο.

Σημείωσε επίσης πως βασικοί πυλώνες αποτελούν η εμπειρία πελάτη/εργαζόμενοι, η ηγεσία, οι δεξιότητες σε πωλήσεις, η αλλαγή κουλτούρας.

Μεταξύ άλλων, σήμερα, η εταιρεία έχει σημαντικές συνεργασίες με εταιρείες από πολλούς κλάδους: λιανεμπόριο, βιομηχανία, υπηρεσίες, ασφαλιστικές εταιρείες, φαρμακευτικές, ξενοδοχεία - τουρισμός, ενώ ετοιμάζει ένα ακόμη σημαντικό project το 2024.

«Για όλους εμάς στην Tack TMI η εκπαίδευση αποτελεί θεμέλιο για την επιτυχία κάθε Οργανισμού-μικρότερου ή μεγαλύτερου. Δέσμευσή μας αποτελεί η ενθάρρυνση της δια βίου μάθησης, αλλά και η προαγωγή της καινοτομίας και η συνεχής βελτίωση. Ανάγουμε τη μάθηση σε εμπειρία για καθέναν από εκείνους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας και πραγματοποιούμε μαζί του το ταξίδι στην τροχιά ανάπτυξης των δεξιοτήτων του», υπογράμμισε - μεταξύ άλλων - η διοίκηση.

Υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία

Η εκπαιδευτική ομάδα διαθέτει πείρα και εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων και αναπτύσσει συστηματικά blended learning λύσεις με τις παρακάτω μορφές εκπαίδευσης:

  • Εκπαίδευση σε κλασσική αίθουσα
  • Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση (σύγχρονη και ασύγχρονη μάθηση)
  • On the Job εκπαίδευση
  • Coaching
  • Εκπαίδευση με την χρήση διαδραστικών εργαλείων με μεθόδων

Όπως αναφέρει αναλυτικά η εταιρεία, οι 5+1 βασικοί πυλώνες που χαρακτηρίζουν, μεταξύ άλλων, την Tack TMI διαμορφώνονται ως εξής:

Αύξηση επιδόσεων: Η Tack TMI Greece σχεδιάζει λύσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα για κάθε Οργανισμό και τους ανθρώπους του. Καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα κλάδων, «εκπαιδεύει» κάθε ομάδα Πωλήσεων ώστε να απαντά ουσιαστικά στις προκλήσεις ενός ολοένα πιο ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στην αγορά. Δημιουργούνται προγράμματα για μικρό αριθμό εργαζομένων εστιάζοντας στην απόκτηση των δεξιοτήτων και συμπεριφορών που χρειάζονται και εξασφαλίζοντας την επαγγελματική ανάπτυξη και επιτυχία.

Ενίσχυση δέσμευσης & αύξηση παραγωγικότητας των εργαζομένων: Η ομάδα των εξειδικευμένων εκπαιδευτών & coaches της TACK TMI Greece διαθέτει βαθιά εμπειρία και γνώση στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, στην εκπαίδευση ενηλίκων και την άρτια καθοδήγησή τους, πάντα λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στη εκπαίδευση και την ανάπτυξη. Αξιοποιούνται καινοτόμες μέθοδοι μάθησης ώστε οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει απευθείας στον χώρο εργασίας.

Διατήρηση εργαζομένων και κουλτούρα ηγεσίας: Τα προγράμματα ηγεσίας της TACK TMI είναι προσαρμοσμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου. Έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις μεθόδους διαχείρισης ώστε να ηγηθούν αποτελεσματικά στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, διατηρώντας το ανθρώπινο δυναμικό τους σε μια εποχή μεγάλης παραίτησης.

Εμπειρία πελάτη ( Customer & Employee Experience): Προτεραιότητα της TACK TMI Greece είναι η ανάπτυξη ευελιξίας και η προσαρμογή, με στόχο την επίτευξη υψηλού customer experience. Μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα απαντά, στις πραγματικές ανάγκες χτίζοντας το customer experience κάθε επιχείρησης και κάθε εργαζομένου ή ρόλου που επιλέγει τα προγράμματά της και παρέχοντας κάθε υπηρεσία με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και αριστείας.

Μετασχηματισμός κουλτούρας και προσωπική ανάπτυξη (Change Culture και Personal Development): Με σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης και καθοδήγησης, η ΤΑCK TMI Greece βρίσκεται στο πλευρό τόσο των Οργανισμών, όσο και κάθε εργαζομένου ξεχωριστά, συμβάλλοντας στην αλλαγή κουλτούρας και την προσωπική εξέλιξη.

Ενίσχυση αισθήματος ασφάλειας και συμπερίληψης στο εργασιακό περιβάλλον: Με στόχο την επαγγελματική ανάπτυξη κάθε εργαζομένου, η TACK TMI Greece δίνει προτεραιότητα στη εκπαίδευση της διαφορετικότητας, της ισότητας και την ένταξη με στόχο την διαμόρφωση ενός ευρύτερου εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς που μάλιστα θα λειτουργεί υποστηρικτικά για όλους τους εργαζόμενους.



TACK_TMI_Logo.png?mtime=20230512110732#asset:414730



... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr