NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΣΕΚΕΕ: Συνάντηση των μελών του με φορείς του οικοσυστήματος της καινοτομίας

ΣΕΚΕΕ: Συνάντηση των μελών του με φορείς του οικοσυστήματος της καινοτομίας

Σε εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος για τα μέλη του στο Χρηματιστήριο Αθηνών, παρουσιάστηκαν τα σχέδια και οι στόχοι του ΣΕΚΕΕ για την επόμενη διετία.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν ενεργά και φορείς του οικοσυστήματος προωθώντας δράσεις μεταξύ των μελών του ΣΕΚΕΕ και των φορέων αυτών.

Στην εκδήλωση του ΣΕΚΕΕ πήραν μέρος και μίλησαν οι κ.κ. Σπύρος Αρσένης επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας και του προγράμματος NBG Business Seeds, κ. Μιχάλης Δρίτσας δ/νων σύμβουλος της Elevate Greece, κ. Σωτήρης Καραγιάννης Chief Innovation Officer στη Space Hellas, κ. Νίκος Κοσκολέτος οικονομικός διευθυντής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Νικόλαος Μυλωνάς ομότιμος καθηγητής και ακαδημαϊκός σύμβουλος του Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Αρχιμήδης» και ο κ. Περικλής Τερλιξίδης εκτελεστικός διευθυντής του Attica Hub for the Economy of Data and Devices του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Macromallis_500x500.jpg?mtime=20230517161956#asset:415527

«Στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και των καταιγιστικών εξελίξεων της τεχνολογίας, βασικά συστατικά επιτυχίας της προσπάθειάς μας είναι η ενδυνάμωση των συνεργασιών μεταξύ των μελών μας, αλλά και με όλους τους φορείς, που έχουν ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας. Μόνο μέσω της ουσιαστικής και παραγωγικής επικοινωνίας θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία», τόνισε ο κ. Μάνος Μακρομάλλης, πρόεδρος του ΣΕΚΕΕ.

Ο ΣΕΚΕΕ ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του συνδέσμου με δράσεις που έχουν ως στόχο να αυξήσουν την αξία προς τα μέλη, αλλά και το πλήθος αυτών, με εταιρείες που παρέχουν καινοτόμες λύσεις σε κλάδους, όπως είναι η ναυτιλία, τα logistics, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, οι παραγωγικές βιομηχανίες, ο αγροδιατροφικός κλάδος, η υγεία, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, οι έξυπνες πόλεις, το IoT και οι τηλεπικοινωνίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr