NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Mercedes-Benz υπόσχεται να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό αυτοκινούμενο βαν

Η Mercedes-Benz υπόσχεται να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό αυτοκινούμενο βαν

Η Mercedes-Benz υπόσχεται να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό αυτοκινούμενο βαν ως μέρος της δέσμευσης της να κατασκευάσει όλα τα νέα μεσαία και μεγάλα βαν σε μια νεοσυσταθείσα αρχιτεκτονική Van Electric.

Η σπονδυλωτή και επεκτάσιμη αρχιτεκτονική VAN.EA θα επιτρέψει την ανάπτυξη μιας σειράς από βαν σε μια ενιαία πλατφόρμα, ανεξάρτητα από τη χρήση του ως εμπορικό ή ιδιωτικό πολυτελές βαν, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τροχόσπιτων και βαν που χρησιμεύουν ως κούριερ, ασθενοφόρα, φορτηγά παντοπωλείου ή επίπεδες κλίνες.

«Η Mercedes-Benz Vans θα... επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των πρώην εργοστασιακών αυτοκινούμενων βαν με μια νέα σειρά μοντέλων πλήρως ηλεκτρικών μεσαίων και μεγάλων αυτοκινούμενων βαν, βασισμένα στο VAN.EA», λέει η εταιρεία, «Το τμήμα στοχεύει να καθορίσει το νέο βιομηχανικό πρότυπο με τους διεθνείς επιχειρηματικούς εταίρους κατασκηνωτών σε όλο τον κόσμο».

Η Mercedes-Benz αναφέρει ότι η πλατφόρμα VAN.EA θα μειώσει την πολυπλοκότητα και θα συμβάλει στην παροχή βέλτιστης χωρητικότητας μπαταρίας και υψηλής ηλεκτρικής αυτονομίας οδήγησης, με στόχο να προσφέρει αυτονομία «πολύ πάνω» από 500 χιλιόμετρα. Στόχος της είναι να κάνει το 50% των πωλήσεών της με βαν πλήρως ηλεκτρικά έως το 2030 και να κερδίσει σημαντικό μερίδιο στις αγορές πολυτελών βαν στην Κίνα και τις ΗΠΑ.

«Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ενοποιήσουμε τα μεσαία και μεγάλα βαν μας σε μία μόνο αρχιτεκτονική και να μειώσουμε σημαντικά την πολυπλοκότητα του χαρτοφυλακίου προϊόντων μας», δήλωσε ο κ. Mathias Geisen, επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans.

Η παραλλαγή VAN.EA-P, η οποία σημαίνει ιδιωτικά τοποθετημένα μεσαίου μεγέθους βαν, θα είναι διαθέσιμη σε μοντέλα σχεδιασμένα για μια σειρά πελατών, συμπεριλαμβανομένων πελατών VIP λεωφορείων ή για οικογένειες.

Η premium εμπορική παραλλαγή βαν, VAN.EA-C, θα χρησιμοποιήσει τη σπονδυλωτή και επεκτάσιμη σχεδίασή της για να προσφέρει διαφορετικές διαμορφώσεις ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Πηγή: thedriven.io.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr