NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Μαρία Γρατσία συμμετείχε σε workshop του EMEA Conference της Alliott Global Alliance

Η Μαρία Γρατσία συμμετείχε σε workshop του EMEA Conference της Alliott Global Alliance
25_05_2023 | 14:04
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Events

Το πρώτο συνέδριο της Alliott Global Alliance που διεξήχθη στη Σκανδιναβική Χερσόνησο, και πιο συγκεκριμένα στην Στοκχόλμη, προσέλκυσε 100 αντιπροσώπους από 33 χώρες, συμπεριλαμβανομένων νέων εταιρειών - μελών.

Το πλήρες πρόγραμμα που περιλάμβανε συνεδρίες αλλά και εξειδικευμένα workshops, networking και κοινωνικές δραστηριότητες, ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του διευθύνοντος συμβούλου Giles Brake και με δεξίωση στο ξενοδοχείο που πραγματοποιήθηκε το συνέδριο.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου προσέφερε θεματικές ενότητες βασισμένες στην υποστήριξη της διεθνούς συνεργασίας και της επιχειρηματικής ανάπτυξης σε όλους τους τομείς υπηρεσιών, καθώς και workshops που επικεντρώθηκαν στις πρακτικές διαχείρισης. Επίσης, τα μέλη της AGA από τις σκανδιναβικές χώρες κλήθηκαν να συγκρίνουν τη ζωή με την επιχειρηματική δραστηριότητα στις χώρες τους αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Τη δεύτερη ημέρα, οι σύνεδροι ενημερώθηκαν σχετικά με το στρατηγικό σχέδιο της AGA και την πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων ανάπτυξης.

Η Μαρία Γρατσία, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kleopas Alliott, συμμετείχε σε workshop με επίκεντρο την επιχειρηματική ανάπτυξη και τα βασικά συστατικά για επιτυχημένες προτάσεις επιχειρήσεων. Το θέμα συζήτησης του πάνελ ήταν «Πώς να γίνετε ένας καλύτερος εργοδότης για το σημερινό και το μελλοντικό προσωπικό και πώς μπορούν οι εργοδότες γενικά να μεγιστοποιήσουν το πιο πολύτιμο περιουσιακό τους στοιχείο, τους ανθρώπους τους». Στη συνέχεια, η Cally Beaton, Media Executive Coach, προσέφερε χιουμοριστικές ιδέες για το τι κάνει έναν ηγέτη του σήμερα να είναι αυθεντικός.

Διενεργήθηκαν επίσης, συνεδρίες οι οποίες εστίασαν στην ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Δόθηκε έμφαση στο πώς οι εργοδότες μπορούν να βελτιώσουν το εργασιακό περιβάλλον και να διευκολύνουν το προσωπικό τους, χωρίς όμως να υπάρχει ο φόβος κατάργησης θέσεων εργασίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα πρόσωπα αλλά και τη νυχτερινή ζωή και τον πολιτισμό της όμορφης Στοκχόλμης. Ανανέωσαν φυσικά το ραντεβού τους για τον Οκτώβριο και το Παγκόσμιο Συνέδριο για το 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 23-27 Οκτώβρη.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kleopas Alliott, κα Μαρία Γρατσία, που εκπροσώπησε την εταιρεία στο συνέδριο και συμμετείχε ενεργά σε ένα από τα workshops δήλωσε σχετικά: «Κάθε χρόνο δηλώνουμε το παρόν στο EMEA Conference της Alliott Global Alliance γιατί ξέρουμε πόσο προσοδοφόρο είναι για εμάς να γνωρίζουμε και να συζητούμε με εξειδικευμένα στελέχη του χώρου μας από όλο τον κόσμο, αναλύοντας και μοιράζοντας νέα και στρατηγικές άλλων αγορών ανά τον κόσμο. Φέτος μάλιστα, είχα την τιμή και την χαρά να είμαι μέλος ενός πάνελ με πολύ ενδιαφέρον θέμα συζήτησης. Με τους συναδέλφους που συμμετείχαν στο ίδιο πάνελ εστιάσαμε στο πόσο σημαντικό είναι να μπορούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του προσωπικού, σε μία εποχή που τα δεδομένα έχουν αλλάξει τελείως στην αγορά εργασίας. Συζητήσαμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το πελατολόγιό μας, πάντα με τις ανάλογες προσαρμογές στην προσέγγισή μας, την εξέλιξη της δουλειάς και των υπηρεσιών μας μέσω της δυναμικότερης σχέσης μας με το ανθρώπινο δυναμικό, τόσο αυτό που διαθέτουμε όσο και εκείνο που θα θέλαμε να προσελκύσουμε.»

Ο Giles Brake, CEO της AGA, σχολίασε σχετικά: «Το φετινό συνέδριο είχε πολύ υψηλή ποιότητα όσον αφορά τις πρακτικές γνώσεις, τα επαγγελματικά και νομικά νέα και το networking. Η πρόσφατη αύξηση των μελών της συμμαχίας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική έχει φέρει σίγουρα μια νέα ενέργεια και σαφώς νέες ιδέες. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ομιλητές, τους Σουηδούς οικοδεσπότες, την ομάδα του Εκτελεστικού Γραφείου και φυσικά όλα τα μέλη για τη συμβολή τους στη διοργάνωση ενός ακόμη επιτυχημένου συνεδρίου. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο επόμενος σταθμός του EMEA Conference της επόμενης χρονιάς.»

emea_Conference.JPG?mtime=20230525140409#asset:416885


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr