NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Campari επέστρεψε ως ο επίσημος συνεργάτης του 76ου κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών

Το Campari επέστρεψε ως ο επίσημος συνεργάτης του 76ου κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών

Επισφραγίζοντας τη βαθιά σύνδεση του Red Passion με τον κινηματογράφο, το Campari έλαμψε για μία ακόμη χρονιά στο κόκκινο χαλί του 76ου κινηματογραφικού Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε 16-27 Μαΐου στις Κάννες.

Το Red Passion, ο επίσημος πλέον συνεργάτης του Φεστιβάλ, καλωσόρισε και αυτή τη χρονιά συμμετέχοντες και καλεσμένους στο χώρο του Palais des Festivals μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο Campari Lounge, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία κατανάλωσης Aperitif, όπως ιδιαίτερα serves Negroni and Campari Spritz, όπως αυτή προσφέρεται στο διάσημο Camparino in Galleria στο Μιλάνο.

Το Campari Lounge αποτέλεσε και φέτος ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τον κόσμο του φεστιβάλ, πριν και μετά τις μεγάλες πρεμιέρες, φιλοξενώντας λαμπερούς καλεσμένους και εξέχουσες προσωπικότητες της 7ης τέχνης.

Cannes_Festival_Campari_Tonia-Sotiropoulou.jpg?mtime=20230525142608#asset:416906

Η κ. Τόνια Σωτηροπούλου, Campari brand ambassador και απεσταλμένη του Red Passion στις Κάννες, δήλωσε σχετικά με την εμπειρία που έζησε «Είχα και αυτή τη χρονιά την τιμή να είμαι η επίσημη απεσταλμένη του Campari στο αγαπημένο μου κινηματογραφικό φεστιβάλ. Η ουσία του κινηματογράφου αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο στη ξεχωριστή σύνθεση του Campari και τη σύνδεση που αυτό έχει με το πάθος και τη δημιουργικότητα. Το κόκκινο χαλί, οι VIP πρεμιέρες και η μοναδική εμπειρία στο Campari Lounge δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να νοιώσω και εγώ πρωταγωνίστρια».

Campari και Κάννες ανανεώνουν το κινηματογραφικό ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr