NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την GR.INOX - ΑΦΟΙ ΓΚΡΕΚΗ ΕΠΕ

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την GR.INOX - ΑΦΟΙ ΓΚΡΕΚΗ ΕΠΕ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενισχύει το αριθμητικό της εκτόπισμα και υποδέχεται την εταιρία GR.INOX - ΑΦΟΙ ΓΚΡΕΚΗ ΕΠΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ανοξείδωτων κατασκευών και εξοπλισμού.

Το νέο μέλος της κοινότητας είναι μια αξιόπιστη, σύγχρονη εταιρεία, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες συμμετέχει σημαντικά στην ανάπτυξη τεχνολογιών και εξοπλισμού για τη βιομηχανία τροφίμων. Η ιστορία της ξεκινά το 1974, όταν ο ιδρυτής της εταιρείας, κ. Αριστείδης Γκρέκης, ίδρυσε την εταιρεία «ΣΩΛΗΝΟΜΕΤΑΛΙΚΗ» με έδρα το Μοσχάτο Αττικής.

Η εταιρεία «ΣΩΛΗΝΟΜΕΤΑΛΙΚΗ», το 1980, με αφορμή την εφαρμογή του ανοξείδωτου χάλυβα στη βιομηχανία τροφίμων, εξειδικεύτηκε στην επεξεργασία και εφαρμογή του και έγινε μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες που απέκτησε τεχνογνωσία στην κατασκευή ανοξείδωτων δεξαμενών και σωληνώσεων. Λίγα χρόνια αργότερα, με την εμπλοκή των υιών του Αριστείδη Γκρέκη, Ηλία και Γιώργου στην εταιρεία, μετονομάστηκε σε «GR.INOX – ΑΦΟΙ ΓΚΡΕΚΗ ΕΠΕ».

Αντικείμενο της εταιρείας αποτελούν οι μεταλλικές κατασκευές με εξειδίκευση στις ανοξείδωτες δεξαμενές παραγωγής κρασιού, επεξεργασίας ελαιολάδου ζύθου, γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και στη μελέτη βιομηχανικών λύσεων για τη βιομηχανία τροφίμων.

H παραγωγική μονάδα στο Βαθύ Αυλίδος εκσυγχρονίζεται και εξοπλίζεται συνεχώς, ενώ οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, της χημικής βιομηχανίας και της φαρμακοβιομηχανίας.

Επιπλέον, αναλαμβάνει turn key projects, κυρίως στον χώρο των ζυθοποιείων, αλλά και σε άλλους τομείς. Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στις ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο των αναψυκτικών και του εμφιαλωμένου νερού, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές, εκμεταλλευόμενη το know how της πολυετούς εμπειρίας στον χώρο των τροφίμων.

Η τεχνογνωσία και εξειδίκευση του προσωπικού, οι επενδύσεις σε υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό παραγωγής και η διασφάλιση ποιότητας είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην κατηγορία του.

Η GR.INOX συντάσσεται με το όραμα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για την ανάδειξη της δυναμικής της ελληνικής επιχειρηματικότητας εντός κι εκτός συνόρων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr