NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΣΕΓΕ: Εκδήλωση για την ενέργεια και την κυκλική οικονομία

ΣΕΓΕ: Εκδήλωση για την ενέργεια και την κυκλική οικονομία

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ενεργειακή Κοινότητα WEnCoop και τον Σύλλογο Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «Ενεργειακή Κρίση: Τρόποι Αντιμετώπισης».

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της 1ης Διεθνής Έκθεσης για την Κυκλική Οικονομία, Forward Green Expo.

Η εκδήλωση, η οποία περιλαμβάνει δυο πολύ ενδιαφέροντα πάνελ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 08 Ιουνίου, 15:00 - 17:00, στο Open Stage του Περιπτέρου 15, εντός του Εκθεσιακού Χώρου της ΔΕΘ-HELEXPO, Εγνατίας 154, 54636.

Στο 1ο πάνελ συζήτησης οι νέοι θα συνομιλήσουν με μέλη ελληνικών και διεθνών φορέων χάραξης πολιτικής για την ενέργεια και την κυκλική οικονομία. Ειδικότερα, θα συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως εκπρόσωποι της W20 από την Ιταλία, οι οποίες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της χώρας τους, αλλά και παγκοσμίως, καθώς η Woman 20 (W20) αποτελεί την επίσημη ομάδα εργασίας και τη «γυναικεία φωνή» του G20.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του 2ου πάνελ, ο ΣΕΓΕ θα συζητήσει με επαγγελματίες του χώρου, για το τι είναι οι ενεργειακές κοινότητες και θα δείξει πως μπορεί να πραγματοποιηθεί η μείωση του λογαριασμού του ρεύματος και η απόκτηση επιπλέον εισοδήματος.

Για την παραλάβη της κάρτας εισόδου, για την εκδήλωση στη Forward Green Expo, είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr